1. Nový "hit"

13 0 0
                                    


Som Mell Blackhear, mám 17 rokov a chodím na strednú. Žijem typickým teen životom. Mám 2 naj kamarátky a svojho chalana ako normálna teenegerka. Mám milujúcich rodičov a žiadneho súrodenca a v škole som dosť obľúbená Jednoducho si nemám na čo si sťažovať som so svojím životom naplno spokojná.

,,Mell, už o tom vieš?" spýtala sa ma rozjašene Liv.

,,O čom by som mala vedieť?" nechápavo som sa spýtala.

,,Ty o tom naozaj nič nevieš? Veď o ničom inom sa tu nehovorí." dodala Abby.

Chvíľu som sa na ne nechápavo pozerala až napokon Liv dodala:

,,Veď tá nová hra, Deti zo záhrobia všetci túžia dostať pozvánku, víťaz vyhrá až 3 a pol milióna dolárov"

,,Hmm, o tom nič neviem"

,,No tak už vieš, ale rozumieš tomu? Až 3 a pol milióna dolárov!"

,,A čo má byť?"

Vtom zazvonilo na hodinu, prvú hodinu sme mali Nemčinu, vošla som do triedy a sadla som si vedľa Denisa ktorý ako zvyčajne držal v ruke mobil. Všimla som si že tam má nejakú stránku s tou hrou Deti zo záhrobia, porozhliadla som sa po triede a skoro všetci držali v rukách mobile a pozerali sa na tú istú stránku. Veď predsa nebudem zaostalá a pôjdem s módou. Zobrala som mobil do ruky a vyhľadala som si tú stránku. Bolo tam napísané všetko o hre:

,,Vitajte na stránke hry Deti zo záhrobia,

 pozvánky sa dostávajú každých 5 rokov a dostanú ich len vyvolení ľudia. Pokiaľ budete mať to šťastie a dostanete pozvánku tak stačí sa len pozrieť na malú mapku ktorá bude na pozvánke a prísť na vyznačené miesto. Potom už stačí aby ste počúvali pokyny ktoré Vám dáme. Ale zapamätajte si je prísne zakázané niekomu ukazovať Vašu pozvánku a už vôbec nie miesto na ktoré sa máte dostaviť. Pokiaľ toto porušíte je pokuta 5 miliónov dolárov, a hry sa nebudete môcť zúčastniť. Víťaz môže byť len jeden a víťaz obdrží celých 3 a pol milióna dolárov. Do tejto hry vstupujete na vlastné nebezpečenstvo. Keď sa ale rozhodnete do hry vstúpiť, už nie je cesty späť..."                                                                                                                                                                                 


Deti zo záhrobiaWhere stories live. Discover now