Kreatív cím

25 3 11
                                    

13 tény:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

13 tény:

1; A fejem 69%-a zenékkel van tele, 31% pedig mémekkel.

2; Magamat inkább úgy tudom jellemezni, mint a sok fénylő angyal között egy fekete lebegő démon.

3; Bár az empátia szintem nagyon alacsony, a barátaimat mindig meghallgatom ha valami bajuk van, és próbálok segíteni nekik.

4; Szerintem egy domináns személyiség vagyok, mégha az nem is látszik.

5; Nem tartom magam butának, az egyetlen ok,amiért néhány tantárgyból szarul állok az az, hogy konkrétan semmit nem tanulok. Ami meg érdekel azt úgy írom meg ötösre, hogy az órán figyelek.

6; Félek a jövőtől, nagyon.

7; Szerintem vicces vagyok, mert a barátaimat mindig megtudom nevettetni. (Kivéve ha nem vagyok épp a "neszóljhozzámmertmegöllek" ciklusomban)

8; Vannak emberek, akiket meg akarok ismerni, izgatott leszek, és beszélni akarok velük (még Wattpadon is) de amikor beszélek velük mindig csalódok.

9; Vannak olyan emberek, akik az üzenetet látják, és vagy nem írnak vissza, vagy csak 3 nap múlva, na én pont nem ez vagyok. Én azonnal vissza írok.

10; Minden fajta zenét szeretek, nem számít,hogy rock, pop, vagy rap. Ha tetszik, akkor leszarom hova tartozik.

11; Viszont a magyar dalokat úgy utálom, ahogy vannak. Inkább kínozzanak meg,minthogy magyar dalokat hallgassak. (Itt azokra gondolok amiket manapság hallgatnak, pl Grofo vagy Mario meg ilyenek. Undorito)

12; Realista vagyok, ergo szeretem, ha egy történetben reális dolgok vannak, pl egy ficiben rühellem, ha hirtelen meghal valaki,oszt utána meg felébred, és úgy csinálnak, mintha semmi nem történt volna.

13; Utálom, rühellem, ki nem állhatom, ha valaki az ötletemet lopja.

Jelöltjeim:

YouraY93
koreankpoppp
BaddestMaknaeGirl
bettinakuksi
BSz_____
Tia_official
Munyez95
fanfiction_home
Ez nem 15, de ennyit tudok na xd

Mindenes Where stories live. Discover now