Pijamale,popcorn si o carte

334 21 2
                                    

   Ajunsa acolo,intra cautandu-l cu privirea,dar nu il vede.
    -Lary,ce surpriza,nu ai venit niciodata pe aici!spune Barbara
    -O Barbara,ce faci?
    -Putina miscare,Chad ma ajuta foarte mult,e cel mai bun instructor,stie cum sa lucreze fundul asta!raspunde Barbara razand
    -Hai vino,Chad este si el pe aici,o sa se bucure sa te vada!continua Barbara
    Lary privi in jur simtindu-se pe dinafara,acolo fetele aveau un fizic de invidiat iar ea era exact opusul,nu era grasuta dar nici slaba,mititica de statura cu pielea alba ca zapada,parul il avea prins intr-un coc lejer,desigur nu era ca nici o fata din acel loc.
     -Chad uite cine a venit!!!!striga Barbara iar Chad se intoarse
     -Iubit-o!se apropie de Lary luand-o in brate
     -Nu ai venit niciodata aici hai sa te prezint!continua Chad
     -Hei baieti ea este Lary iubita mea!toti se intoarsera cu privirea iar Chad continua,fetelor nu fiti suparate dar sunt insurat v-am mai spus.
     Toti zambira si se intoarsera la treaba.
    -Lary,vrei sa faci putina miscare cu mine?intreba Barbara
     -Nu,nu ma simt in largul meu aici,inteleg de ce nu vin niciodata!
     -Iubit-o tu esti frumoasa asa cum esti,esti superba,fetele astea au nevoie de miscare pentru a arata ca tine!o complimenta Chad
     Barbara rase ironic si se urca pe bicicleta,Lary il saruta pe Chad si pleca.Nu vroia sa se intoarca acasa asa ca se indrepta usor usor spre centrul orasului,isi cumpara o inghetata,se aseza pe o banca iar mai tarziu intra intr-un bar dupa o sticla de suc,fara sa realizeze ceasul era deja 8 seara cand ii suna telefonul,era Chad.
     -Iubire unde esti?
     -Oh scuza-ma nu am realizat cum a trecut timpul,m-am plimbat prin oras,oricum tu spusesei ca iesi cu colegii,deci mananci in oras.Eu mananc,cand ajung acasa,ti-am lasat hainele pregatite pe canapea!ii spuse Lary
     -Vin sa te iau cu masina?intreba el
     -Nu nu stai linistit iubire,vin pe jos!
     -Bine ai grija,daca te razgandesti suna-ma,ah probabil cand ajungi eu sunt iesit deja deci ne vedem cand ma intorc.Te iubesc.
     Lary decise sa o invite pe Barbara la o cafea,ii trimise un mesaj si astepta raspunsul ei.
     "Scuza-ma Lary in seara asta ies cu un tip nou in oras,ne vedem maine,ai grija de tine" era mesajul de la Barbara.
     Lary se indrepta usor spre casa,se gandi sa se uite la un film si sa isi faca niste popcorn.Cand deschise usa casei simti un parfum puternic,hainele lui Chad erau aruncate pe canapea,asa ca se incepu sa le stranga.Intra in bucatarie iar pe masa gasii un buchet imens de trandafiri negri,florile ei preferate,printre flori un biletel.
     "Pentru ca nu vreau ca micutei mele sa ii lipseasca florile" un gest frumos pe care Lary il aprecie foarte mult.
      Mai tarziu,imbraca pijamalele si se infunda in canapeaua din salon cu un castron mare de popcorn si in loc de film deschise una din cartile lui Stephen King de altfel unul din preferatii sai.

Protejata de Diavol 2Where stories live. Discover now