Gone like smoke 29#

4.9K 111 80
                                    

''Det är du som väljer vilka som blir din fiende.''

Chapter 29 - Puke🙊

A/N: Så lat idag.. Skriver allt på svenska!

Alla som gissade på Nash Grier hade rätt! Det var han som kidnappade Moa! Ledsen alla som inte gillade ideen!

Dom som gissade rätt var nästan alla!

MEN DOM FEM FÖRSTA ÄR:

@ClaraIgelstrm

@elinsigge

@fantasy-lover

@missmig

&

@Juliadman !

Om du var med av en av dom här fem så komentera gärna!

👀Niall's perspektiv👀

"Hu?" mumlade jag med all mat i munnen, det blev lite tuft att äta bara.

"ÄT INTE MATEN!" nästan skrek Liam, det var bara vi i matsalen så det gjorde inget.

"Varför?" gnällde jag med all mat i munnen. Jag började se suddigt bara genom att ha maten i munnen. "Spotta ut maten, Niall, det gäller liv eller död!" fräste Liam. "Men varför? Om du nu är så hungrig Liam, ta din egen mat! Inte visste jag att du gillade färdig tuggad mat innan du åt den!" muttrade jag. "Niall, gör som Liam säger, det gäller liv eller död!" fräste Zayn och blängde på mig. "Nej!" utbrast jag.

"Jag vägrar!"

Jag började se prickar farmför mig och allt blev mer och mer suddigt.

"Spotta ut maten Niall! Den är matförgiftad!" fräste Liam och jag hostade till. Min hals började svullna upp smått. "Vad i?" mumlade jag och drog en hand genom mitt hår. Matförgiftad sa du?

Jaha... Det var därför jag började må illa.....

"Jag ber dig igen,Niall, spotta.ut.maten!" Niall? Vem var Niall? Jag känner ingen Niall... Vilket lustigt namn. Jag heter Vicktor inte Niall. "Trevligt att träffas Niall, jag är Vicktor!" sluddrade jag fram och ramlade ihop på golvet med en duns. "Åh jisses...." muttrade den där brunhåriga killen, Niall, va? Roligt namn....

Moa's perspektiv

Rummet jag var i luktade instängt, nästan som en källare. Vänta lite, vart var jag någon stans? Jag kommer inte ihåg att jag band fast mina armar och ben med varandra och sätta en ögonbindel framför ögonen på mig. Det här kan inte stämma.

"H-hallå?" viskade jag fram. Min röst var så hes, jag behövde verkligen tricka något. Vart var Louis? Eller Alex?

"Jag trodde aldrig du skulle vakna." sa en okänd röst från andra änden av rummet. Fotsteg hördes och jag rös till när två kalla hände drog bort binden runt ögonen. "Vem är du?" frågade jag när den blåögde killen dragit bort den. "Nash.. Nash Grier." svarade han med ett fjantigt flin på läpparna.

Nash Grier...

"Vad vill du mig då?" muttrade jag.

"Jag vill ha dig för mig själv, den där Louis kan inte få dig. Hur kan du vara så naiv?" berättade han.

Jag, naiv?Skulle inte tro det! Fast jag förlät Louis för vad han gjort väldigt enkelt. Det kanske var dumt, jag menar jag är ingenting för honom, eller hur? Jag tror han bara spelade för att han senare ska kunna bryta mitt hjärta i tusen bitar. Hur kunde jag förlåta honom så lätt? Han förkännar att bli hatad!

"Varför förlät du honom efter allt han gjort, både mot dig och resten av världen? Hur tror du jag fick det här ärret? Medan jag cyklade som liten och ramlat av, eller vadå?" muttrade Nash och reste sig upp igen.

"Vänta. Naiv? Är jag verkligen det?" frågade jag. "Vill du verkligen att jag ska svara på det?" frågade han med ett leende. "Uh, nä." mumlade jag.

"Vart ska du?" frågade jag. Nash vände sig om och flinade. "Upp, vart annars?"

"Snälla knyt upp mig. Jag kan inte känna mina ben längre och det skaver något otroligt." frågade jag innan han gick ut genom dörren.

"Visst. Om du lovar mig en sak." "Vad som helst!" "Vad som helst säger du..?" försäkrade Nash sig och böjde sig över mig. "Ja! Vad som helst!" Jag var verkligen desperat med att komma ur repet som skavde överallt!

"Du får aldrig lämna mig eller det här huset, om jag inte säger annat." flinade han.

"va?!" "Du hörde, du får aldrig lämna mig!"

_____________________________

Förlåt för kortaste kapitlet. Ville få den överstökat! Jag ska på klassresa på torsdag och vi ska till Göteborg! AHHHHH!!!!!!!!!!! Anyway... Ledsen över stavfel och annat...!

Fråga: Tre rädslor du har? Mina är: att gå på toa när någon är runt omkring (om man inte vil låsa det vill säga), trånga utrymmen och att behöva prata inför klassen (det är ett under att jag ens har vänner.. hehe.. men om du lär känna mig är jag bubblig, hyper, rolig och.. konstig?)

𝐆𝐎𝐍𝐄 𝐋𝐈𝐊𝐄 𝐒𝐌𝐎𝐊𝐄 :: [ • one direction • criminals a.u • ]Where stories live. Discover now