Umblatorii - Capitolul 3 Drumul catre schimbare

227 16 3
                                    

Capitolul 3 - Drumul catre schimbare

                 Craiova era unul dintre cele mai importante orase din Romania , un oras mare si foarte incurcat, era foarte greu sa te descurci pe strazile din Craiova cu o luna in urma , cand lumea era normala , dar acum era infinit mai greu mai ales cand erai urmarit de "umblatori". Orasul era o capcana pentru cei care intrau pentru prima data , strazile incurcate faceau din el un urias labirint, te puteai rataci rapid fara sa ai pe cineva care sa cunoasca orasul , dar cateodata chiar si cei experimentati se rataceau in el.

                 Grupul se indrepta acum spre casa lui Ion , cu speranta ca acolo vor gasi un loc in care sa fie in siguranta , un loc neatins de "umblatori". Ion avea o casa spatioasa , cu doua etaje , avea un gard urias , asemanator cu cel de la casa lui Alice , care ii oferea locului un grad in plus de siguranta.

           Grupul ajunge in fata casei , descarca gentile cu provizii si intra in casa. Deschizand usa , Kain este suprins de o fata care ii pune un cutit la gat. Fata parea ca este de origine japoneza , Kain incerca sa o calmeze.

              - Hey, put the knife down , i won't hurt you, spuse el crezand ca fata vorbeste engleza.

              - Vorbesc romaneste , replica fata cu un accent ciudat.

              - Ok , atunci pune cutitul jos , in grupul nostru este proprietarul casei.

             Fata ii lasa sa intre in casa sa discute , dupa ce lucrurile se mai linistira , Kain afla ca pe fata o chema Yuno si ca era intr-adevar de origine japoneza. Venise din Japonia cu o luna in urma pentru a studia medicina , dupa ce se dezlantuise iadul isi cautase un loc in care sa fie in siguranta si astfel ajunsese in casa lui Ion. Kain era fascinat de tanara care aproape il omorase , nu ii purta deloc pica , ci dimpotriva , incepea sa se indragosteasca de ea. Yuno avea in jur de 16 ani , satena cu ochii verzi. Avea trasaturi frumoase ale fetei si avea si un corp foarte frumos.

              - Si cum ai ajuns sa te ascunzi aici , in casa lui Ion? o intreba Kain.

              - Eram urmarita de niste mortaciuni de acelea care misuna pe strazi , si apoi am gasit casa aceasta , am vazut ca este goala si mi-am zis ca nu se supara nimeni daca o folosesc.

              - Acum esti in siguranta , noi vrem sa ajungem in Australia , se spune ca acolo nu exista infectie , vrei sa vi cu noi?

              - Da mi-ar face placere sa vin cu tine, adica sa vin cu grupul vostru , spuse Yuno zambind.

          Dupa ce terminara de adus toate gentile in casa , Dax ii convoca pe toti la o "sedinta" pentru a stabilii pasii urmatori.

              Dupa terminarea "sedintei" Rac statea singur pe o canapea din living-ul casei, Marry se aseza langa el.

              - La ce te gandesti? il intreba Marry imbratisandu-l.

              - Ma gandesc la toata situatia asta , la grupul nostru , suntem din ce in ce mai multi si simnt ca nu mai suntem chiar asa in siguranta, cu cat suntem mai multi cu atat suntem mai greu de aparat impotriva "umblatorilor", imi e teama ca la un moment dat as putea sa te pierd , sa nu te pot apara, asta chiar ar fi un lucru pe care nu l-as putea suporta.

              - Nu-ti face griji pentru mine , atata timp cat o sa fi langa mine , nu o sa patesc nimic, spuse Maryy sarutandu-l.

              - Normal ca o sa fiu mereu langa tine, nici nu ma gandesc sa plec altundeva , atata timp cat tu esti aici.

Umblatorii - The WalkersUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum