Obraznic

1.2K 49 26
                                    

Atentie, continut sexual explicit!

Inchisesem ochii, nu ca privelistea din fata mea era neplacuta, dar asa simteam mai bine totul si imaginatia mea isi putea face de cap.

Intrase peste mine in baie, condusa, cel mai probabil, de curiozitate, si cum nu i-a fost satisfacuta pentru ca doar venisem sa ma spal pe maini...m-a atacat. Iar eu chiar nu aveam de ce sa ripostez.

Si-a lipit sanii de mine, stia si ea, simteam prea bine si eu, dar nu fost deajuns sa le simt formele ca sa reactionez si eu. Mi-am infranat nevoia de a-i simtii in palma, de a strange. Dar ea nu s-a descurajat, a atacat cu alte arme, sarutandu-ma pana cand i-am explicat prin raspuns ca o astfel de invaziune nu se lasa nepedepsita. I-am rascolit si eu apasat buzele si gura, pana cand am simtit ca mai are un pic si scanceste. Si apoi m-am retras sperand sa pot castiga un razag pentru a iesi din baie.

Dar femeiusca asta definea englezescul "cock tease" si o facea deliberat. Mi-a prins mana si a dus-o la buze, fara sa-si ia ochii de la mine, si apoi cu o arta desarvasita mi-a ingropat aratatorul intre buzele ei, miscand ritmat, trecand cu varful limbii peste lungimea lui, sorbind de parca era  primul si ultimul lucru care-i oferea placere in viata asta.

Iar eu am inchis ochii, si am acceptat. Nici macar n-am tresarit cand incurajata de semicapitularea mea de moment si-a mutat mana libera mai jos, mangaindu-mi lungimea in crestere. Stiam ca nu o face sa ajute, doar ca sa testeze care este efectul asupra mea. Si in curand avea sa testeze tot...mult mai intim.

Acum o priveam eu dar ea facea totul cu ochii inchisi concentrandu-se doar asupra a ceea se simtea, a ceea ce facea. Si ii iesea de minune.

Gemea, trecand la degetul urmator, sarutand doar varful ca apoi sa ma faca sa-i simt si taisul dintilor. Cat timp facea asta doar cu degetele...nu ma deraja, doar ma facea sa ma gandesc la cateva locuri unde mi-as fi infipt si eu dintii in ea.

Stiam ce vrea, stiam ce vroia de cateva zile bune si ce refuzam sa-i dau, dar jocul asta era indeajuns de placut incat sa vreau sa-l mai prelungesc un pic.

Miscarile erau din ce in ce mai apasate, mai edificatoare si eu ma incapatanam sa imi las corpul sa reactioneze fara sa ma misc. Stiam ca in curand am s-o apuc de par si am s-o trag inspre gura mea sa-i arat ce ti se intampla daca o cauti cu atata inversunare, sa-i explic si eu la fel de clar si metodic cat de abrut ma voi misca in ea.

Mana ei s-a oprit din mangaiat si doar ma cuprinde prin materialul blugilor. S-o vad cat de indemanatica va fi la desfacutul nasturilor slitului! Imaginea ei in genunchi facand asta ma face sa pulsez si pe ea sa maraie aprobator. Am s-o pun sa stea asa, si ma voi uita la ea in timp ce repeta fiecare miscare cu care acum ma santajeaza sa reactionez.

II cuprind ceafa cu mana libera si imi infund degetele in parul ei scurt, imi elibereaza degetul a carui stimulare mi-a servit drept imbold final. Si o sarut brutal, muscandu-i buzele, facand-o sa se lipeasca de mine si sa-mi caute tremurand primul nasture al pantalonilor.

. . .

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 24, 2014 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

InsolenteWhere stories live. Discover now