Duygu Açıklama

16.2K 391 107
                                    

Ah ben ne diyim sizden nasıl özür dileyim bilemedim. Dün güya ben DUYGU nun bölümlerini buradan kaldırdıktan sonra sizlere açıklama yapacaktım. Nerdeeee bilgisayar kucağımda uyuyakalmışım. Yok yok ben oldum artık :) Oldum yaşlandım anlamında canımmm :) Zor günler geçiriyorum ve evrene osuruktan teyyare selam söyle o yare diyerek meydan okuyup kötü olan herşeyi iyiye çevirmeye çalışıyorum. Oluyor mu olmuyor mu sizi haberdar edeceğim. 

Dualarınızı benden eksik etmeyin. İnanın bu ara çokk ama çokkk ihtiyacım var. Öyle para bulda gözüm yok. Canımın canı iyi olsun diye geceler boyu gözlerimde buz torbası ağladığım anlaşılmasın diye dolanıp duruyorum. 

Biliyorum siz isterseniz olur.... Sizin o güzel yüreğinizden kopan küçük bir dua bana ışığımı geri verebilir..... Siz istediniz oldu biliyorum çünkü HER KARANLIĞIN SONU AYDINLIKTIR. 

iyi haber 28 nisan İstanbul'da DUYGU için büyük benim için heyecanlı bir gün. Belki basılacak ve ikinci bebeğim raflarda yerini alacak... Size güveniyorum (DUA edin laaa) 

Yine çeneme vurdu. Öpüyorum sizleri....  (Ha bu arada özür dilerim DUYGU kitap olacak ya kaldırdım) 

DUYGU / Bir Türk Masalı Serisi 1 Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin