Capitolul 9 (Mr Mr)

1.1K 25 4
                                    

Ok, este ziua mea. Acum m-am trezit, si Justin nu e in pat cu mine ? Ok, ciudat... Ma duc la baie, si imi fac rutina,bla bla bla. Cand ies din baie,il vad justin in bat, era in boxeri =] era ciudat ,deoarece el nu sta asa, in casa sau in pat. ma saluta pervers. sii stiam ce urmeaza, atunci am decis sa incep eu prima, sa nu creada dupa ca a facut el ceva gresit, pana la urma sunt majora de azi daaaaa=]]]]Atunci am zis ca incep, cand am vazut ca el imi facea semn, sa arunc halatul de pe mine (facusem dus) Si i-am ascultat dorinta, asta insemnand , ca pentru prima data sunt nude goala, in fata unui baiat.Asta inseamnand ca voi pierde ceva ce nu poti avea din nou. Am mers incet spre geanta mea, de unde am scos ceia ce urma sa ma salveze de la inmultire =] Un prezervativ, pe care il arunc spre Justin, care il prinde, si se uita la mie zambind amuzat.

Pana ma duc sa ma mai pregatesc putin, daca tot e prima data, macar sa fie cum trebuie, cand ma intorc, era si el deja nude, si avea prezervativul pus..... M-am dus si m-am pus , langa el si l-am intrebat :

Eu-E prima data pentru tine?

El-DA (rade)

Eu-Si pentru mine =]]

El- Nici nu stiu cu ce se mananca sexul =]]

Eu-Nici eu... Dar hai sa incercam.

Mi-am luat pozitia, si apoi am simtit, cum a intrat in mine. Mda deja nu mai eram virgina, totul a fost atat de scurt. E simplu sa nu mai fii virgina. la inceput a fost rau, pana m-am obijnuit , cu senzatia, de a intra ceva in mine....

Nu voi uita aniversarea de 18 ani, niciodata......

Colegul NouWhere stories live. Discover now