Capitolul 3 : Eu am vrut asta !

180 16 5
                                    

"Cuvintele sunt o forma minunata de comunicare ,

dar acestea nu vor inlocui niciodata saruturile si pumnii"

Din perspectiva lui Harriet .

Insfarsit acasa ! Ei bine , e casa in care m-am mutat impreuna cu cele mai bune prietene ale mele . Dupa ce l-am mai fugarit pentru inca jumatate de ora pe Harry am reusit sa-l prind , ca mai apoi sa ne intoarcem la ceilalti pentru a stabili unele chestiuni legate de al treilea turneu al baietilor . Ma bucur enorm ca voi sta din nou cu ei cateva luni , sunt ca fratii pentru mine si sincer , mi-a fost dor de toti , chiar si de Harry .

"- Insfarsit ai ajuns acasa !"

Si asta era prietena mea Eleanor . Ne cunoastem de cand eram mici si ea statea vizavi de casa matusii mele . A venit repede spre mine si mi-a oferit o imbratisare calduroasa , ce , mereu imi aminteste de sentimentul de "acasa" . 

"- Cum de nu esti cu Louis ?"

"- Ma vad cu el mai tarziu , pana atunci voi sta cu cea mai buna prietena a mea ."

"- O cunosc ?"

"- Ha.Ha.Ha. Amuzanta ca intotdeauna , se pare ca deja isi face aparitia "efectul Styles" . Cum a fost la studio ?"

M-am uitat la ea cu o privire ce ar fi trebuit sa spuna clar "Oribil !" sau "Tu cum crezi ?" insa se pare ca astazi statiile de comunicare prin telepatie erau blocate .

"- Vrei sa incep cu cearta de "bun venit" sau cu cea de "la revedere" ? "

"- Stati putin , vrem si noi sa auzim !"

Celelalte trei zapacite ce coborau erau : Danielle , Cher si Nina , imbracate comod , fiecare cu papucei blanosi in picioare . Mi-au dat si ele cate o imbratisare , mai apoi s-au asezat cuminti pe canapeaua din sufragerie , asteptand sa le spun cum a fost astazi . Neavand ceva mai bun de facut le-am povestit . Pe cine pacalesc ? Oricum ma obligau sa le spun asa ca nu aveam nicio cale de scapare de la interogatoriul cu numarul doi pe ziua de astazi . Oricum , toate au sfarsit razand , chiar si eu radeam de propriile mele actiuni . Imi place sa stam asa , toate , impreuna , sa radem , chiar si de mine . Daca ne-ai fi privit de afara ai fi spus ca suntem aceleasi copile din trecut ce se adunau in curtea din spate pentru a se juca diferite jocuri .

"- Si nu l-ai lovit ? Cine esti tu si ce ai facut cu Harrye a noastra ?"

"- Am zis sa-l mai las putin sa se bucure de Styles Junior , macar asta merita Ni , oricum o sa ma aiba pe cap ceva timp de acum incolo ."

"- Asta nu-i tricoul lui Liam ?"

"- Uh , inca ii mai stii hainele Dany ?"

"- Las-o in pace Cher . Da , tricoul meu a fost avariat de idiot asa ca Liam mi-a impumutat unul de-al sau ."

"- Eh , pana la urma tu ai vrut sa le fii manager cu orice pret . Siii , daca imi amintesc mai bine ei iti datoreaza multe , tu i-ai indemnat sa participe la X Factor pana la urma ."

Danielle avea dreptate , eu mi-am dorit acest lucru...

____________

Flash Back .

Acum cativa ani am hotarat sa mergem peste tot prin UK si Irlanda . Peste tot insemnand chiar peste tot , fiecare orasel si sat . Mereu cand plecam undeva ne luam camera de filmat cu noi si acum stateam in autocarul nostru filmandu-ne cum ne prosteam . Am trecut prin multe orase , acum la rand era Bradford . Era o zi destul de draguta asa ca ne-am luat cate ceva cu noi si am iesit afara . Ne-am impartit in doua grupe . Eu eram cu Eleanor iar Nina , Danielle si Cher erau impreuna . M-am plimbat cu Eli ceva timp pana cand i s-a facut foame .

You're such an idiot !Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum