Son Duyuru

570 25 109
                                    

Hepinize son haberleri veriyoruz.

İlk olarak, hikaye mayısta başlayacak ve hikayede her hafta oyunlar olacak. Bunlar bireysel karşılaşmalar olacak ve birileri ölecek. Ölen kullanıcılar gelip neden ben öldüm şimdi? Gibi şeyler söylemesinler lütfen. Bu sırayla olacak ve birileri ölmek zorunda.

İkinci olarak, karakter tanıtımlarınıza baktık ve herkes, " sürekli siyah giyer, herkes ondan korkar." yazmış. Tamam, anlıyorum size istediğiniz gibi yazın dedik ama hepiniz sizden korkulmasını istiyorsunuz. Allah aşkına bu tanıtımlara göre kim kimden korkacak?

Üçüncü olarak, bazılarınız hikayede ismen, bazılarınız da çok geçecek. Çünkü çoğunuzu tanımıyoruz ve tanımadığımız birinden bahsetmek yerine tanıdığımız birinden bahsetmeyi tercih ederiz.

Dördüncü olarak da, buraya kamptaki herkesi dikkate alarak arkadaş çevrenizi yazmanızı istiyoruz. Yoksa hikayede tam olarak yansıtamayabiliriz.

Ve son olarak, umarız ki hikayeyi yayınlayınca mutlu olursunuz çünkü çok fazla iyi tepki alıyoruz. Hepiniz sabırsızlanıyorsunuz biliyoruz ama beklemeniz gerekecek.

Kampta ölmeden bir yıl geçirmeniz dileğimiz ile,

-Kamp Baş Kaptanları

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Feb 03, 2020 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

Son DuyuruHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin