- 2. rész -

639 17 1
                                    

Az autóban zögykölődhettünk már vagy egy fél órája , a rádiót még az autón kívül is messzire lehetett hallani , éppen az egyik lejátszási listán mentünk keresztül amikor hirtelen a telefon egy másikra váltott , nem is volt időm feleszmélni mire Autumn zavartan kapta el a telefont és váltott a számok között .

- Ez most mire volt jó? - Biggyesztettem le a számat , pont úgy hogy az megérintette a sörösüvegét . Picit be voltam csiccsentve nem tagadom , de nem ittam többet két üvegnél , na meg persze ha úgy is tettem volna Autumn úgy sem ihat mert vezet , így van ki vigyázzon rám abban az esetben ha hirtelen elveszteném az irányítást a jelen pillanatban az ő pulóverébe csomagolt testemen .

- Nem neked való - Mormolt el egy idegesítő nevetést az orra alatt mire én a telefon után nyúltam , csak azért hogy ő elránthassa és én megismételhessem ugyan azt a mozdulatot amit pár másodperce tettem meg ugyan arra a reakcióra találva .

- Ülj le arra a kerek kis fenekedre mert még a végén balesetet okozol a kíváncsiságoddal . - Nevetett fel hangosabban , miközben egy pillantást vetett rám , hogy ellenőrizze úgy teszek e ahogy kéri .

- Csak akkor ha megmutatod azt a számot amit elkapcsoltál . - Másztam már majdnem telljesen a legjobb barátom ölébe aki inkább úgy tett ahogy kértem mintsem hogy közúti balesetben legyen részünk . 

- Nagyon részeg vagy . - Rázta a fejét miközben vissza szerencsétlenkedtem magam az ülésbe .Nem sokára egy elég lassú szám indult a rádióban kínzó tempóval , olyasvalami amit az emberek akkor hallgatnak amikor .. hát igen , valószínűleg még kínosnak is tartottam volna ezt a számot hallgatni egy autóba zárva Autumnal de jelen pillanatban annyira az agyamra ment az alkohol hogy csak nevetni tudtam .

- Erre szoktad meghúzni a kis szüzeidet ? - Röhögtem fel magam , majd rá jöttem mit is mondtam , volt ez a szóbeszéd a városunkba , jobban mondva az iskolánkban mielőtt Autumn elballagott , hogy ő a szűzek királya , nem tudom , hogy ez mennyire igaz de rengeteg évfolyam társam neki ajándékozta a szűzességét és ennek igazságában telljesen biztos voltam , csupán a lányok számát nem tudtam , senki sem tudta rajta kívül , ha még ő sem . De ezt sosem hoztam fel neki , nem gondoltam hogy ez igazán fontos így vele sosem tudtam beszélni erről , és mivel sosem láttam szerelmesnek nem is kellettek a szavai , tudtam hogy nem érdekli túlságosan semmi más csak a testiség .

- Nem , ez az érettebb lányoknak van . - Válaszolt hideg egyszerűséggel . Csak nevetve bólogattam . Tudtam azért nem hagyta egyszer sem hogy komolyabb kapcsolatba kerüljek a barátaival , mert ismerte magát és ismerte őket , így még én magam is szűz voltam , ami igazán nem zavart addig amíg piszkálni nem kezdett vele .

- Ha nem probléma megállunk egy kedves barátomnál egy motelban ma estére út közben , egész nap nem aludtam és félő , hogy összetörném a kocsit . - Figyelte az utat ami szinte üres volt ilyen késői órákban .

- Persze , rám is rám férne egy kis pihenés . - Nyújtózkodtam álmosan , majd az ablaknak döntöttem az oldalam és magam elé húztam a lábaimat .

- Te csak aludj nyugodtan csillag . - Tette az egyik kezét a térdemre vezetés közben , nem is kellett az engedélye kezdtem álomba merülni , csak annyit éreztem hogy egy takarót húz rám szerencsétlenül egy kézzel majd azt hiszem el aludtam mert ez az utolsó dolog ami megmaradt .

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 27, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

A szüzek királyaWhere stories live. Discover now