Capitolul 7

20.6K 837 69
                                    

   Am scos pensula din galeata cu vopsea, trecand acum peste cartonul rigid din fata mea si incercand sa conturez luna impanzita de norii intunecati. Cei care participau la piesa erau implicati in acelasi timp si in decorul piesei si asta insemna ca trebuia sa cladim intreaga actiune si sa-i dam viata. Maya si Zoe nu faceau parte din spectacol, dar au fost foarte precise atunci cand au vrut sa ne ajute cu decorul pe mine, Byron si Will. De Niall insa nu stiam nimic, astazi nu a venit deloc la ore si faptul ce ma ingrijoreaza cel mai tare este ca nici Zoe nu stie unde e.

-Trebuie sa amesteci mai mult galben cu alb Kim, luna nu e in totalitate galbena, a ras Will.

-Dar asa arata lipsit de viata, galbenul ar capta mai mult atentia decat ar face-o albul, am sugerat.

-Ce conteaza ce parte a decorului va capta atentia, pana la urma tu vei fi cea care va straluci, nu luna, a spus Will, afisand un zabet pesfect.

   Nu am putut sa nu zambesc la comentariul lui, vazandu-l cat de dragut era cu mine si chestia asta ma face sa ma gandesc de ce eram atat de ingrijorata la inceput, pana la urma noii colegi sunt mult mai primitori si mai draguti ca fostii colegi. Totul era mult mai vesel aici si era pretutindeni o atmosfera placuta, ignorand micile exceptii, desigur.

-Si... tu si Styles ati repetat zilele astea? a spus Byron, urcand pe scara inalta si asezand-use langa mine.

-Ehm... nu, Harry nu acorda deloc importanta piesei, am ridicat din umeri.

   Will si Byron au ras, dar uitandu-se cu parere de rau la mine. Ar trebui sa mentionez ca scena cu sarutul era repetata, avand in vedere ca Harry m-a sarutat de mai mult ori, intr-o singura zii. Uram gandul asta si nu inteleg de ce tocmai el a primit rolul lui Romeo, putea fi oricine altcineva, dar a fost el si incep sa cred ca viata se intoarce impotriva mea, aruncandu-mi sageti de foc in cale.

-Mai vreau putin albastru aici, a strigat Zoe de jos.

   I-am zambit cand am vazut-o cum bate cu piciorul in podea, asteptand galeata cu vopsea. M-am intors incet, fiind atenta sa nu cad, avand in vedere ca eram la o inaltime atat de mare si am prins galeata de vopsea in mana, coborand cu atentie scarile din lemn si sarind de pe ultima treapta.

-E nuanta potrivita? am spus, intinzandu-i galeata.

-Ah, fii serioasa, pana la urma de ce as avea nevoie de albastru pentru iarba? a ras.Trebuie sa te intreb ceva, tu si...

-Oh, nu incepe si tu, eu si Harry doar am...

-Stai, eu ma refeream la Will, dar acum, ca tot ai adus vorba... spune-mi, esti nebuna?

   M-am uitat la ea si pur si simplu nu stiam ce sa-i spun. Mi-am muscat buza frustrata in timp ce mi-am lipit varfurile degetelor de tampla mea, masand-o si gandindu-ma la un argument.

-Eu nu-l plac, trebuie sa ma crezi! am tremurat.

-E cam greu sa cred asta, si te inteleg, e ca un magnet, sau o definitie mai buna, e o ispita, a spus, facand o pauza si luand o gura de aer. Te face sa il vrei atat de mult incat ai face orice pentru el, dar nu e bun pentru tine Kim.

-Zoe, stiu, adica nu sunt de mult timp aici, dar crede-ma ca am destule argumente impotriva lui, nici nu vreau sa-i mai fiu in preajma, dar orice as face el vine dupa mine.

   Zoe a facut ochii mari si cred ca toti elevii din incapere au auzit-o oftand. Nu o invinovateam ca era ingrijorata, pana la urma ea stie mai bine decat mine cum stau lucrurile pe aici.

-E de rau, roaga-te sa fie doar atras de tine, pentru ca daca isi face o obsesie din tine, esti ca si moarta, si pentru ca tin la tine... stai departe.

One Shot I. XiovolWhere stories live. Discover now