má dvojnice

38 1 5
                                    


přišla sem domů ze školi a když otevřela dveře jsem seděla v mym pokoji holka vypadala ale jako já!!! já byla falt mimo a zeptala sem se co ona je začč. Ona povídá já jsem Auriol. Ale já říkat vždyť Auriol jsem já kdo ty jsseeš? ona: no tak já budu Zusalatta. já:jo tak jo, a co tu děláš? ona řekla přišla sem tě zabít!!! já se rozěhla pryč a ona za mnou s křišela ať počkam ale já nejsem blbá tak se utíkala se schovat ven. Ona ale začínala běžet za mnou a v ruce drželala paličku na maso! Nejseem zas tak tlustá aby na mě měla nějakký maso ale ratši jsem běžela dál. Ona mi následovala ze dveří a já utíkala do lesýku za domečekm a už se ztmívalo. Bála jsem se a zakopla jsem omylem o pařez a ondlela sem.

nakonec sem se ale probrala po minutě a byla sem v pohodě jen fialovou bouly na čele. kvákvák! uslyšla sem a lekala se co to může bít?? A najednou jem to uviděla. za stromem se ke mě rozbjehla kachna a napadla mě. začala mi klovat zobákem do ruky. ale tahle kachna mela dva ostrí zubi! Kosla mi pak do krku a tekla mi hodně krev. Krev jí postříkala a kachnu to odehnalo prtože se bála asi krve. v dálce sem uslišela Zusalattu a rozběhla sem se zase pryč aby mi, ta bestie nechitla a ještě nesnědla. stratila jsem dost krve a motala se mi hlava a zase sem ondlela ale tentokrát to bylo nadýl protože sem spadla čelem na kámen.


Co se stane v další kapitole? bude Auriol vpořádku? dožene jí zusallata? nenechte si to ujít a určitě my dávejte hvězdičky. :)

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 23, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

moc utíkatWhere stories live. Discover now