FREEFALL

345 44 3
                                    

"Len som vyjadroval vo svojom vlastnom štýle, a vôbec som nečakal, že to čo robím ma posunie niekam ďalej, nie tak, ako sa to stalo za posledný rok."

"Cítim, že sa povedalo už dosť o mne a prečo som odišiel z One Direction."

Je to neskutočné, keď strávite 5 rokov spájaný s úspešnou kapelou a potom ste slobodný a robíte rozhodnutia podľa seba. Od momentu, keď som odišiel z One Direction sa všetko zmenilo. Zrazu som zostal sám a to je niečo, kým som nebol roky. Strávil som niekoľko mesiacov nahrávaním s pár ľuďmi, ktorých som poznal a pracoval v minulosti. Stretol som sa s pár producentami o ktorých som si myslel, že by boli schopní pomôcť mi vytvárať moje piesne, ktoré som mal v hlave od kedy som mal sedemnásť. Ale, úprimne som nemal ani tušenie čo robím.

Písal som si vlastné piesne kým som bol ešte v kapele, nebolo to pre mňa nové, ale musel som pracovať na tom, čo som chcel ukázať ľuďom, čo som chcel povedať.

Každý text pre mňa niečo znamená, a trvalo to dlho, kým som našiel cestu, ako spraviť z mojich šialených možností niečo pozitívne a snažiť sa vypustiť negatíva a konečne vydať niečo, čo ma úprimne vykresľuje.

Cítim, že sa povedalo už dosť o mne a prečo som odišiel z One Direction. Občas to bolo náročné dostať sa cez to, čo sa dialo v mojej hlave na určitý bod v mojom živote. Myslím že to je dôvod, prečo teraz píšem toto. Nie preto že si myslím, že som taký úžasný, alebo pretože celý svet potrebuje vedieť o Zaynovi Malikovi, ale preto, ak vás to trochu zaujíma, môžete trocha lepšie rozumieť, prečo som spravil veci ktoré som spravil a kde som teraz. Fanúšikovia si zaslúžia odpovede, takže sa budem snažiť dať im ich. Ak o mne aspoň niečo viete, niečo viac ako to, že som "ten ktorý odišiel z 1D", asi viete, že nie som z tích, ktorí radi rozprávajú.

Rozhovory nikdy neboli niečo, v čom som vynikal, a budem dbať na to, aby som si zachoval svoje súkromie. Ale chcem vám ukázať tak veľa ako budem môcť, aby ste ma mohli súdiť na základe mojich vlastných slov a nie na základe tlače alebo kohokoľvek iného.


Môžete si myslieť, že opustiť kapelu bolo pre mňa veľmi vzrušujúce, pretože som bol konečne voľný robiť si čo chcem, ale aby som bol úprimný, necítil som sa tak. Pravdu povediac, bol som stratený. Rozhodne som vedel, že chcem robiť svoju vlastnú hudbu - bola to pre mňa jediná cesta - ale cítil som sa, ako by som nezakotvil. Všetko, čo som vedel o priemysle - chalani, tím, manažment - to všetko odišlo v deň, keď som opustil skupinu. Beriem na seba zodpovednosť za odchod, samozrejme, ale stále to bolo veľmi mätúce. Zrazu som  v tom bol len ja a moje myšlienky, a to bolo skurvene  desivé. Strávil som dlhé hodiny sám snažiac sa spracovať, čo budem robiť ďalej.

Keď sa na to pozerám spätne, myslím že som ten čas potreboval, sebahodnotenie, ktoré príde keď všetko, čo ste poznali skoro polovicu desaťročia odpadne. Nakoniec som si uvedomil, že som potreboval reprezentáciu.

Mal som šťastie, keď mi môj PA predstavil novú manažmentovú spoločnosť riadenú len ženami. Vyrastal som väčšinou len so ženami, takže som bol celkom rád. Mal som opäť podporu, a to podporu, ktorej som mohol dôverovať. Rozumeli, čo som chcel spraviť, hudbu, ktorú som chcel robiť, a inštinktívne som vedel, že to boli tí správni ľudia pre mňa.



One Direction tvorilo úžasnú popovú hudbu, to sa nedá poprieť. No nie je žiadnym tajomstvom že  tento typ popovej hudby nie je moja šálka kávy a čo sa týka môjho konca v skupine, chcel som čoraz viac vyjadriť môj vlastný štýl a písať o veciach ktorým som skutočne veril, radšej ako o melódiách, ktoré boli pre nás napísané.

ZAYN - slovenský prekladحيث تعيش القصص. اكتشف الآن