♫ Clubul Mortilor III(partea I)

1.7K 89 20
                                    

Capitolul trei: Extrem de beata

Dupa ce m-am fatait in cerc cu o masina care avea o grava pana de idei la cauciucul fata, stanga, am decis sa ma intorc in locul care a dat nastere acestei idei:biblioteca (aici sunt momentan) si dap ploua, exact ca prima oara. Sa vedem daca iese ceva sau nu.

 Podeaua era asa cum ma asteptam: dura si rece. M-am holbat  la Nick de parca ii crescuse un corn in frunte si devenise unicorn, ignorand faptul ca si mai multi oameni se uitau acum la noi.

-TU ESTI CE MA?! am strigat.

Aerul vajai pe langa mine si pana sa ma dezmeticesc eu bine, ajunsesem cumva dupa bar. Nick ma tinea de brat cu o mana, iar pe cealalta mi-o pusese peste gura. Din nou, ceea ce ma scotea din sarite. Aveam o gura si un drept din nastere sa o folosesc, ce pisicii lui Hector![da cryingnephilym, stiu ca vrei drepturi de autor pentru expresia asta, dar vorbim mai incolo ;) ].

-Mah maha de he guha mea, am mormait furioasa.

Nick ma sageta cu o privire furioasa, iar eu mi-am dat ochii peste cap.

-Nuh mhai hic minic.

Incet de tot isi lua mana de pe gura mea de aur. Imediat m-am sters cu podul palmei de parca avea vreo boala ce se lua prin contactul direct pe piele. Nick ridica din spranceana.

-Cine stie prin ce fund sau pasare exotica ai mai bagat si tu mana...am zis in barba si Nick a pufnit, de parca m-ar fi auzit.

Am privit confuza in jur. Greg era in fata mea, stergand un pahar (nu ma mai miram ca asta era singura lui activitate predominanta). Nu-mi dadusem seama atunci cand cautasem o sticla cu bautura peste tejghea, ca barul e atat de inalt. Gregy probabil ca avea doi metri si inca ceva. Girafa bionica...Nu reuseam sa-mi dau seama cum ajunsesem dupa bar. I-am aruncat o privire lui Nick. El ma trasese aici? Dar n-avea cum sa se miste atat de repede...Mi-am adus aminte atunci cand Greg aparuse brusc in fata mea si imi smulsese sticla din mana.

-I-ai oprit activitatea cerebrala cand i-ai spus, l-am auzit pe Greg spunand.

Nick ma privea atent cu ochii lui rosii. Dupa cateva momente in care evident astepta sa il onorez prin a spune ceva, am zis:

-Esti beat.

Greg ofta si lua alt pahar, reluand procesul lui preferat. Ma irita. Stergea paharul dinspre fund inspre margine, cu miscari lente, circulare. Parea sa incetineasca ritmul alert din jur. Daca ar fi inceput sa fredoneze cel mai probabil ar fi fost ca mi-as pus mainile in cap si as fi inceput sa urlu.

-Taci, Gregy, ca te dau in judecata la asociatia piticilor, paluga obraznica ce esti, am spus .

Nick isi dadu o palma peste frunte si dadu sa spuna ceva, dar l-am intrerupt:

-Esti beat si crezi ca esti intr-un club al decedatilor si ca tu esti vampir.

-Nu, asculta-ma. Ce ti-am spus e-

Nu apuca sa termine ce avea de spus pentru ca Greg il impinse din fata mea. Se apleca, astfel incat fetele noastre sa fie la acelasi nivel. Ochii lui Greg pareau ca vor sa-mi faca o gaura drept in mijlocul fruntii. Erau caprui inchis, aproape negri, iar pupila abia i se vedea. Semanau cu doua gauri intunecate, care sugeau toate gandurile rationale din mine. Am inghitit in sec, gandindu-ma la ceva inteligent de spus.

-Greg, daca iti miroase gura mai bine o tii inchisa.

Nu ma asteptam la ce a urmat. Greg si-a dezvelit dintii intr-un mod amenintator. In orice alt moment, i-as fi zis ca a innebunit, dar el de fapt imi arata ceva. Acolo, albi si lungi erau niste canini uriasi si ascutiti. Ochii mi se facura cat cepele. Dupa cateva secunde Greg isi lasa buzele in jos, expresia sictirita facandu-si loc din nou pe fata lui. Se intoarse la paharele lui.

Clubul MortilorUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum