Eternele...

416 39 19
                                    

Cu siguranta v-ati lovit de eternul „nu-ți place, nu citi”. Am avut parte de el din plin, asa ca mi se pare normal sa-l dezbat putin.

Cum se face ca aproape orice semi-analfabet lipsit de imaginatie care apare pe aici ia aceasta replica in brate, nu stiu.

Iar ceea ce mi se urca cu adevarat la creier este faptul ca nu sunt capabili sa faca diferenta intre epic si dramatic. Cum splina porcului albastru care nu stie sa spuna decat „FICAT-FICAT” puteti sa va apucati sa scrieti fara sa aveti macar o idee vaga despre genurile literare?

Am mai intalnit la viata mea caterinci genetice. Tineti cont ca sunt in mediul militar de aproape 10 ani, asa ca lista mea e foarte lunga. Dar cum baba cu 10 pisici de sub mine isi permit ele sa fie la fel de inteligente ca pestii? Au facut generala la „FF”? Dar nici asa nu se explica desteptaciunea crasa de care dau fetitele astea dovada in expunerea aparent inteligenta, care de fapt are un iz asemanator fundului unui vaci, doar ca mai intepator.

Sau „Sunt incepatoare”? Serios? Faptul ca esti incepatoare iti da dreptul sa fii si tampita? E o noutate pentru mine, asa ca da-ti-mi voie sa o notez in caietul cu replici tampite.

Fă vaca proasta, tocmai pentru ca esti incepatoare ar trebui sa asculti ce-ti spune unul sau altul despre domeniul asta. Tocmai pentru ca nu stii sa scrii vine X, Y sau Z si iti spune asta. Ce pula calului te-ai gasit tu sa comentezi ca „fiecare scrie in stilul lui”, cand tu nu ai asa ceva, pentru ca ieri ai deschis word-ul pentru prima data?

Imi pare rau ca nu doare prostia. Daca ar fi facut-o, lumea ar fi stiut ca e proasta.  :((

R.A.M.P.A.G.E.Where stories live. Discover now