"štětky jako já to dělají víš"

2.3K 93 10
                                    

Tahle část je věnovaná  Mrs_Malik_Foreva uží si jí :) snad se bude líbit

Hezké čtení

Z pohledu Carol:

Probudili mě paprsky sluníčka. Otevřela jsem oči, vstala jsem a posadila jsem se na postel. Včera jsem proplakala celou noc jak mi to mohl udělal po tom co jsem mu věřila. Přehodila jsem si nohy přes postel a šla do koupelny koukla jsem se na sebe do zrcadla sama sebe jsem se lekla, oči jsem měla oteklí červený a řesenku jsem měla po celím obličeji. Otočila jsem kouhoutkem u umyvadla a umyla si obličej, vzala jsem si ručník a utřela si obličej. Napustila jsem si vanu sundala jsem si oblečení co jsem měla včera na sobě a vlezla do ní zavřela jsem oči a začala relaxovat. Ta čupka Kayla až se mi dostane pod ruku tak bude mrtvá! Prej že mě miluje kdyby mě miloval tak mi tohle neudělá,  vůbec jsem si ho neměla pouštět k tělu neměla jsem se do něho zamilovat měla jsem vědět že mi tohle udělá. Neměla jsem se sním vyspat, jenom mě využil. Ani jsem nevěděla jak a cítila jsem jak mi slzy tečou po tváři nechala jsem jim volnej pruběh,  on je první kluk kterýho jsem si tak brzo pustila k tělu i když jsem ho nenáviděla.

po hodině Když byla voda studená tak jsem z vany vylezla dala si kolem sebe ručník a na hlavě jsem si udělala turban. Otevřela jsem dveře z koupelny a šla rovnou do mé šatny a začala se koukat co si vezmu na sebe. Po dlouhým rozhodování jsem se rozhodla pro tílko s potiskem a černý kraťasy s vysokým sedem a k tomu boty na podpatku kdyby jsem nahodou někam šla v šatně jsem se převlíkla zhasla jsem světlo a vyšla z šatny. Šla jsem zpátky do koupelny vyfénovala jsem si vlasy udělala si drdol a dala si voděodolnou řasenku a vyšla z koupelny. Vzala jsem si telefon

5 zmeškaných hovoru od Jazzy

10 zpráv od Justina a 10 zmeškaných hovoru

3 zmeškaných hovoru od Jamese

Na ani jednu zprávu od Justina jsem se nekoukla, vytočila číslo Jazzy

"Zlatko!" zařvala 

"Nekřič"

"Promiň si v pořádku?" zeptala se

"Co myslíš?"

"Můžu přijít?"

"Musíš"

"Dobře za pul hodiny jsem u tebe"

"Dobře tak pá"

"Pá" řekla a já zavěsila hovor

Koukla jsem se kolik je bylo pul 2 zvala jsem si mobil a šla dolů. Šla jsem do kuchyně vyndala jsem si jogurt a lžičku a začala ho jíst, do pusy jsem dala asi jen jednu lžičku a  vyhodila ho nemám vůbec chuť k jídlu.

Šla jsem směrem do obývaku a koho jsem nepotkala tu kurvu KAYLU

Dance  (JBFF)Kde žijí příběhy. Začni objevovat