Hayatımın Günlüğü - Tanıtım

188 4 0
                                    

Öncelikle tüm Wattpad Okurlarına merhaba. bu benim Buradaki İlk Hikaye Denemem Oluyor. Umarım Beğenilir.

Herkese Merhaba.  Adım Nurcan. Sıradan biri Gibi Görünen Ama Aslında  Sihirli Güçlere Sahip bir İyilik Perisiyim.  Sizlerle  Daha Önce Tuttuğum "Hayatımın Günlüğü" İsimli Günlüğümden en Önemli 15 Günü Paylaşacağım.

Hikayemizde Kimler Olacak?

Nurcan: Hikayenin Ana karakteri ve Başrolü. Ailesindeki Diğer Perilerin Aksine Gerçek bir iyilik Meleğidir. Ailesiyle Aynı Şatoda Yaşamaktadır. Yaşamı Boyunca Kimsesiz Peri ve Fani Çocuklara Yardım Etmiştir. İlerleyen Bölümlerde bu peri Çocuklardan birini Evlat Dahi Edinecektir.

Taci: Nurcan ve Selcan'ın babasıdır. Anne Mercan Tarafından Yapmadığı bir hata yüzünden Köpeğe Dönüştürülüp Şatoya Tıkılmıştır. Bu Yüzden de Çoğu babalık Vasfını Yıllarca Yerine Getirememiştir. Kızları dışında Yardımına Koşup ona Kol Kanat Geren tek kişi Perihan ve Periliçe'dir.

Mercan: Nurcan ve Selcan'ın Anneleridir. Şaşırtıcı Derecede Kötü bir Peri Olmakla birlikte Yaptığı çoğu Kötü Sihirle Sürekli Periliçe ve Perihan'dan Ceza Alır. 

Selcan: Nurcan'ın Kız Kardeşi, Mercan'ın Küçük Kızıdır. Boyunu Aşan bir Havailiği vardır. Kelimenin Tam Manasıyla Aşk Arsızıdır. Sihirle Kendine Aşık Ettiği Fani Erkekler bir Müddet Sonra Sihrin Etkisi Geçince Tekrar Ondan Soğur. Peri Kolejinde Esmer Adlı bir Belalısı var...

Perihan: Periler Dünyasında Sevilip Sayılan, Sözü kaale Alınan Başperimiz. Mercan'ı Kızlarını Zorla Evlendirme Konusunda Engelleyebilen tek Kişi Odur. İlerleyen Bölümlerde Nurcan  bir Fani ile evlendiğinde Yapacağı Kötü Sihirleri de Yalnız Perihan Engelleyebilecektir.

GELECEK BÖLÜM:

GÜNLÜKTEN 10.SAYFA:

HİKMET İLE TANIŞTIĞIM GÜNE ÇOK SEVİNİYORUM. O HAYATIMDA GÖRDÜĞÜM EN HAKİKATLİ, EN DÜRÜST ERKEK.  BABAM ONU GÖRÜR GÖRMEZ BU İŞ OLUR DEDİ. AMA ANNEM? O KARDEŞİMİN DE BENİM DE BİRER PERİ İLE EVLENMEMİZİ İSTİYOR. KÖTÜ BİR ŞEY YAPIP EVLİLİĞİMİZİ BOZMASINDAN ÇOK KORKUYORUM...

Hayatımın GünlüğüWhere stories live. Discover now