Capitolul 1 - Hello London

167 7 1
                                    

Dell's pov:

Sunt pe aeroportul Heathrow. Am venit în Londra după o lungă vreme. De ce după o lungă vreme? Prima dată când am fost în Londra a fost acum şase luni, în tabăra internaţională. Nu sunt în vacanţă din păcate, anul ăsta încep facultatea. Şi am intrat la Oxford. Nu e mare chestie, dar mă bucur că voi fii la facultate cu cea mai bună prieteă, Carter. Ne-am întâlnit în tabără şi de atunci vorbim nonstop. Pregăteam venirea mea la Londra încă de când ne-am cunoscut. Deodată văd o faţă cunoscută...Carter. Nu mi-am putut opri zâmbetul când am văzut-o în toată aglomeraţia aeroportului.

- Carter!

- Dell!

Am alergat una spre cealaltă într-un mod clişeic, dar amuzant. Ne-am îmbrăţişat timp de mai bine de cinci minute iar în tot acest timp chicoteam.

- Mă bucur că ai ajuns! spuse Carter foarte încântată.

- Abia aşteptam! A fost cam plictisitor în avion.

- Okey. Am o surpriză pentru tine. Haide!

La ieşirea din aeroport familia ei m-a întâmpinat. Am primit un buchet de trandafiri albi de la Louis, fratele ei mai mare şi multe îmbrăţişari de la Meredith şi Derek, părinţii ei. Am zăbovit câteva minute după care Louis mi-a pus bagajele în maşina lui Carter şi am plecat în turul Londrei. Eram cam obosită după drumul parcurs tocmai din San Francisco.

Hello!!! Acesta este primul capitol din povestea A college story! Sper să vă placă! Cris şi Roxi :)

Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: Feb 27, 2014 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

A college storyUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum