22.İzmir Kitap Fuarı İmza Günü

4.4K 191 57
                                    

Penguencivcivlerim; yaklaşık bir ay sonra tekrar birlikteyiz. Sizi nasıl özlediğimi, bölüm yazıp sabah uyandığımda yorumlarınızı okumak için bir an önce heyecanla uyuduğum gecelerin nasıl burnumda tüttüğünü tarif edemem. Çünkü siz tarifi olmayan güzelliklersiniz ve hep benimlesiniz.

Kitabı bazılarınız okudu, bazılarınız okumadı ya da daha bulamadı. Çoğunuz bana kitabı aldığında fotoğraf çekip attı, inanın o kadar mutlu oluyorum ki... Kitap daha yeni olduğu için Türkiye'nin her yerine dağıtım biraz zaman alacak. Kitabı eğer kitapçılarda bulamıyorsanız bunun sebebi budur. Yakında her yere dağıtım yapılacaktır. Ama yinede siz beklemek istemezseniz kitapçılardan sipariş üzerine kitabı getirtebilir veya kendiniz internetten sipariş edebilirsiniz. Kitabı okuduğunuzda düşüncelerinizi benimle paylaşın <3

Gelelim 22 Nisan Cumartesi İzmir Kitap Fuarı İmza Günümüze; ben 16.00-17.00 saatleri arasında orada olacağım, umarım sizde gelirsiniz ve etrafım penguencivcivleriyle dolar. Size sarılmak, hepinizle tek tek tanışmayı çok isterim.

YER:

Kültürpark - Uluslararası İzmir Fuar Alanı Şair Eşref Blv. No:50 35220 Alsancak Konak/İZMİR

Kolej Züppesi / Raflarda!Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin