O poveste cu vampiri (partea 3)

13.6K 154 83
                                    

O poveste de dragoste cu vampiri partea a III-a

1

Fleur! Fleur! Trezeste-te!

Ce sss... ouch!!!

Capul imi pulsa puternic si ma simteam de parca ar fi cazut un pian pe mine. M-am ridicat in capul oaselor si am privit in jur. Langa mine statea Leon zambind usurat. Eram in aceeasi baraca in care il urmarisem pe varcolacul acela, doar ca era putin mai lumina ca atunci cand am intrat. Totul era distrus in jurul meu de parca trecuse uraganul Katrina pe acolo, si chiar si Leon parea putin sifonat. M-a ajutat sa ma ridic in picioare, dupa care m-am scuturat si m-am uitat in jur. Nici urma de varcloac.

Ce s-a intamplat? am reusit sa intreb in cele din urma, putin tematoare de raspuns

Ce nu s-a intamplat! Esti sigura ca esti bine?

Da. Ce s-a intamplat?

Pai ai avut un fel de criza psihica. Ai devenit super-nova si ai spulberat varcolacul cu puterea mintii. L-ai rupt celula cu celula! Aproape ca m-ai distrus si pe mine! Apoi ai cazut inconstienta.

Iar? La naiba! E a treia oara de cand ne-am intors! Si de data asta a fost si mai rau! Ce se intampla cu mine?

Nu stiu fleur, dar parca iti pierzi controlul si eliberezi toata forta ta psihica intr-o explozie!

Nu parca, chiar imi pierd controlul! Nici macar nu imi amintesc cum s-a declansat, sau ce s-a intamplat! Cred ca in sfarsit o i-au razna! I-am raspuns aruncandu-mi mainile in sus de exasperare.

Fleur! Zise Leon si veni si ma imbratisa. Ma legana incet si ma mangaia pe crestetul capului sarutandu-ma usor. L-am imbratisat inapoi si am incercat sa ma calmez.

Nu innebunesti! Imi sopti in ureche. Am eu grija de tine!

Imi pare rau ca te-am lovit! Stiu ca n-a fost misto deloc! I-am zis incet.

Am si uitat! Imi zise razand si ma lua de dupa umari, dupa care ma conduse la masina.

Am intrat in locul din dreapta si mi-am ridicat genunchii ca sa-i pot imbratisa. Imi era frig. Statusem suficient inconstienta, iar martie nu era printre cele mai calduroase luni. Am inchis ochii incercand sa-mi amintesc ce se intamplase, si daca era posibil sa evit repetarea incidentului, pentru ca daca se petrecuse cum imi zisese Leon, a doua oara s-ar putea sa nu mai aiba atata noroc. Totul pornise din oras. Am incoltit varcolacul pe o alee. Nu era inca foarte intuneric, si chiar ma miram de ocazie, dar nu era s-o las sa scape. Eram singura si m-am apropiat incercand sa-l injunghii, dar nenorocitul m-a lovit cu capul de zid si a fugit. Cam necaracteristic, dar nu aveam de gand sa ma cert cu el pt ca m-a lasat in viata. M-am ridicat si am urcat in masina. Nu voiam sa-l urmaresc singura, asa ca am trecut pe la motel si l-am luat pe Leon. Era un urmaritor mai bun decat mine, mai ales acum. L-am gasit intr-o baraca abandonata undeva la marginea orasului, langa o mlastina. Nu avea nici un sens, dar din nou, nu am stat sa intreb. Leon s-a dus in spate, in timp ce eu am intrat prin fata. Varcolacul a sarit spre mine, dar m-am ferit. Atunci intra Leon prin spate si atentia varcolacului s-a indreptat spre el. De aici totul e pauza. Ce s-a intamplat de am reactionat asa? Capul meu incepu sa protesteze. Prea mult efort pentru o zi, dar din pacate pentru el, eu voiam informatii. Am inceput sa-mi frec tamplele si sa mai caut. Ceva trebuia sa fi declansat criza. Pana acum nu avusesem succes, dar de data asta era mai grav, asa ca cel putin o urma trebuia sa existe. Am rememorat evenimentele din nou si din nou, cufundandu-ma din ce in ce mai tare in subconstinent, pana cand am pierdut contactul cu realitatea si urmaream doar firul actiunii. In final am gasit ce cautam. Acel ceva care mi-a scapat pana acum. Dupa ce Leon a intrat in incapere cineva a incercat sa ma atace mental, si aproape a reusit, dar atunci puterile mele au ripostat singure. Incredibil! Acum nimic nu ma mai asculta! Nici macar mintea mea! Totul se duce de rapa in lumea asta! Dar mai era ceva. Ceva care inca imi scapa, asa ca am sapat si mai adanc. Am reluat firul actiunii iar si iar, concentrandu-ma pe detalii, dintr-o perpectiva abstracta, exterioara. Pozitia lui Leon in spatiu, pozitia mea, si in final, detaliile despre varcoloac. Din pacate oricat ma gandeam nu-mi puteam da seama ce era acel lucru nelalocul lui, asa ca am renuntat. Deocamdata.

Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: May 12, 2010 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

O poveste cu vampiri (partea 3)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum