Yüzün Muhteşem Austin !

526 21 5
                                    

Justin:Hey! Cassandra sahneye gelir misin? Cassandra şok olmuş, ağlamış bir şekilde sahneye gidiyordu. Sahneye gittiğinde Justin, Cassandra'nın ağlamasını görmüş olacak ki gözyaşlarını silip, ona sarıldı. Ahh. Tanrım Cassandra'nın mutluluktan da olsa göz yaşlarına dayanamıyorum. Benimde gözümden iki yal düştü. 

Austin: Hey? Sen iyimisin Bertha?

Ben:Sadece...Sadece arkadaşımın ağlamasına dayanamıyorum. Austin gözyaşlarımı silip bana sarıldı. Sanırım huzur buydu...Artık reddedemezdim. Onu seviyordum. Hem ben reddetsem ne yazar ki? Kalbim ; kokusuna ,gözlerine, hırçınlığına alışmıştı.

Austin:Daha iyi misin?

Ben:Evt. Şey yani parfümün güzelmiş.

Austin:Hahahaha! Saol hırçın kız dedi gülümseyerek. Bu sefer sinirlenmedim. Justin ile Cassandra yanımıza geldiğinde gülümsüyorlardı.

Ben:Bak justin beni sevmiyo diyerek onu taklit ettim.

Cass:Heey! Sana kızmayacağım. Ama çok yorgunum eve gtsek iyi olacak. Peki bebeğim dedikten sonra Austin lafa atladı:

Austin:Ben bırakırım. Hem hava yağmurlu hem de giydikleriniz çok mini. İkimizde kafamızla onayladık. Cass Jus'e dönerek:

Cass:Hey bebeğim sonra görüşürüz seni seviyorum.

Eve gelene kadar hiç birbirimizle konuşmamıştık. Camdan Austin'i izsliyordum. Yüzün muhteşem Austin! Sesli düşündüm son cümleyi kahretsin!

Austin :D Teşekkürler. Fakat niçin söylediğin hakkında bir fikrim yok :)

Ben:ııı şey için söyledim şey yani şey olunca şey oluyo. Geldik. neyse teşekkürler. Eve girdik. Yine iç sesim konuştu:Aptal  Brıana! Şey olunca şey oluyo ne demek? Kereviz pıtırcığı diyip güldüm. Tanrım! Çok malım.

Cass:Niğye gülüyosun? Neyse ben Jus'i özledim. Konuşucam odaya girme.

ABİ SİZ ÇOK İYİSİNİZ YAA :) SİZİ SEVİYORUM AMA LIFE, LOVE AND FAMILY'YE HİÇ BİR ŞEY YAPMIOSUNUZ. NEYSE İYİ OKUMALAR.

İmpossible Loves(Austin Mahone)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin