Capitolul l

35.8K 814 26
                                    

O relație intre doi oameni aflați la începutul vieții chiar poate fii lipsită de sentimente? Poate ca unii dintre voi o să răspundeți ca da, poate fii lipsită de sentimente dar adevărul este ca nu. La baza oricărei relatii stă un gram de sentiment, chiar și la relația doar de natură sexuală.

Doua persoane cu două vieții total diferite una de cealaltă se întâlnesc dintr-o seara intr-unul din sutele de baruri din orașul lor. Ea nu era o fata foarte cuminte care avea numai note mari și visa să intre la una dintre universitățile de renume mondial. Era o fata care doare să fie fericită și să aibe o viață normală. El în schimb era genul de băiat glumeț și foarte sociabil dar care ascundea un trecut mai puțin bun.

Ea ajunsese în barul acela din cauza faptului ca se despărțise de fostul sau iubit. Fosta ei relație ținuse doi ani dar se parea ca în ultimul timp fostul ei iubit își găsise pe altcineva. Nu îl condamna pentru alegerea făcută dar o dezamăgise foarte tare deoarece își făcuse speranțe false în legătură cu viitorul lor. Îl iubise și încă îl mai iubea iar asta o durea al naibi de tare. Iși îneca amarul în băutură seară de seară. Nu mai dorea o relație. Știa ca o să se implice sentimental la fel de mult cum a făcut-o și în cealaltă relație apoi va ajunge din nou cu inima frântă iar cu speranțele distruse.

În schimb el ajunsese în acel bar întâmplător. Afară începuse să plouă torențial iar casa lui se afla în cealaltă parte a orașului. Poate ca va întrebați ce cauta el acolo? Ei bine, îi plăcea să se plimbe mai ales seara dar acum în acest anotimp trebuia să își reducă plimbările nocturne. Nu ii plăceau serile de toamnă. Erau reci și de cele mai multe ori ploioase. Vazuse acel bar care era singurul local deschis din zonă aceea și intrase ca o furtună. Barul era aproape gol. Doua trei persoane de vârstă mijlocie la mese și o fata de vârstă cu el așezată pe scaunul de la bar. Aceasta rotea ușor paharul făcând să se rotească și lichidul de culoarea chihlimbarului în el. Corpul zvelt îi era acoperit de niște haine largi care nu o avantajau deloc. Părul ii cădea ușor pe lângă față acoperindu-i chipul. Părea drăguță și i se părea ciudat ca o fata ca ea să fie la aceea ora târzie intr-un bar ca acela de cartier.

Băiatul se așază la trei scaune distanță de ea și comandă un pahar de lichior. Nu ii plăceau deloc băuturile spirtoase și nici nu le suporta. Avea impresia ca acelea îi ardeau din ce în ce mai tare stomacul cu fiecare înghițitură. Barmanul îi oferă paharul cu lichidul dulceag și în același timp o privire suspectă. Știa ca era un străin intr-un bar de cartier și era privit ca un ciudat dar preferă să ignore toate aceste aspecte.

Totuși voia să afle mai multe despre fata din stânga lui. Avea ceva care îl atrăgea, care îl făcea să vrea să o cunoască. Nu știa cum să ii atragă atenția în așa fel încât aceasta să îi răspundă. Luandu-si inima în dinți își ia paharul și se așeaza pe scaunul de lângă ea. Acum putea să îi vadă chipul. Lacrimile îi erau uscate pe obraji abli asemenea marmurei iar ochii de culoare cerului senin priveau paharul din palmele ei. Buzele îi erau roși și crapate. Chipul ei angelic și suferind i-a cutremurat inima tânărului făcându-l să se întrebe ce fel de monstur ar rănii acel înger.

-Ce caută o fata ca tine în acest bar? Îndrăznește el să o întrebe după multe minute petrecute analizând-o și comparând-o cu un înger. Era puțin dezamăgit de sine însuși deoarece întrebarea lui era una stupidă iar el nu era genul care să adreseze întrebări ale căror răspuns era evident. Ea era acolo pentru ca suferea și își găsise sprijinul în alcool.

Fata se oprește din a mai roti paharul dintr-o dată și îl strânge puternic dintr-o mana. Era satula de toti bărbații bețivi care de fiecare dată când venea în barul acesta urât se bagau în seama și păreau vag interesați de ea și de situația ei doar pentru a obține o partidă de sex. Nu își ridica chipul spre el, nu voia să îi vadă chipul desfigurat de alcool și să îi agraveze starea de greață. Îl ignora deoarece va pleca intr-un final și o va lăsa în pace.

-Uite, nu vreau nimic de la tine. Vreau decât să vorbim atât, îi spune el sincer în timp ce își așază mâna pe umărul ei. Nu știe ce îl apucase să o atingă, poate ca voia să îi arate ca ii e aproape acelei străine. Nu putea să înțeleagă aceea dorință și nici nu voia să o înăbușe deoarece viața e scurtă și trebuie să o trăiești la maxim deoarece în orice moment poți murii fără ca să îți îndeplinești dorințele. Acum aceea fata devenise dorința lui și nu se va lăsa până când nu si-o va îndeplini.

Ea strânge mai tare paharul în mâna deranjată de atingerea lui. Chiar dacă abia îi atingea umărul și nu era o atingere perversă, simțea cum degetele lui îi pârjolesc pielea prin materialul hanoracului gri pe care îl purta. Nu mai suporta atingerea niciunui bărbat, o dezgustau complet dar se pare ca atingerea acestuia nu ii mai provoca aceea greață, oarecum o liniștea. Cu toate astea nu avea dreputul să o atingă, era un străin.

-Ia mâna după mine acum, rostește ea apăsat și repede fiecare cuvânt trezindu-l la realitate pe băiat. Acesta nu credea ca ea i se va adresa. Era fericit de acest lucru, chiar dacă cuvintele ei au fost adresate pe un ton acid dupa părerea lui.

-Ok, nu trebuie să te înfurii, îi spune el și ridica mâinile în semn ca se predă. Era clar ca începuse cu stângul și ca va agrava situația dacă va continua discuția. Totuși se întreba dacă mâine va fii tot în același loc? Era conștient ca avea șanse de unu la o sută să o revadă tot în același loc dar trebuia să încerce, doar încercarea moarte nu are. Are de gând să se întoarcă și mâine și poimaine și așa mai departe deoarece aceea fata îi stârnise interesul foarte tare iar în ultimul timp nu multe lucruri îl mai interesau. Fata bea dintr-o înghițitură tot ce mai avea în pahar apoi lasă o sumă de bani la întâmplare sub pahar. Își pune gluga hanoracului în cap și iese din local ignorându-l total pe băiatul care se afla lângă ea.

Acesta pufnește și da ușor din cap apoi plătește și el consumația și pleacă deoarece ploaia se mai liniștise. Iese din bar cu gândul ca fata pe care o cunoscuse acum avea ceva special și va trebui să o cunoască chiar dacă asta înseamnă să o caute în tot orașul.

No emotion, just sexUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum