Capitolul 4

1.2K 166 8
                                    

CAPITOLUL 4 


18 Aprilie 2016

Sunetele scoase de ustensilele lui Jimin o dezgustau pe Anna. Trecuse o oră de când începuse să o chinuie pe Juna și parcă nu mai avea să termine. Fata țipa și Anna voia să strige la Jimin ca să facă ceva, s-o facă să tacă pentru că o durea și pe ea.

Anna l-a auzit pe Jimin râzând și în momentul acela a știut că a terminat pe ziua de azi. Îl auzea strigându-i numele, dar Anna s-a prefăcut că doarme, dar chiar și așa tot era obligată să vadă rezultatul final.

Jimin și-a scos mănușile pline de sânge de pe mâini, dându-și părul la o parte de pe frunte. Era transpirat, dar știa că Anna era o persoană friguroasă așa că suportase toată această căldură numai pentru ea.

S-a așezat ușor pe pat, dându-i părul lui Anna după ureche ca s-o poată vedea mai bine. Știa foarte bine că nu dormea, așa că a apucat-o de braț, ridicând-o ușor în fund. A sărutat-o, mângâindu-i mai apoi obrazul cu degetul mare.

— Hai să vezi ce am făcut, draga mea.

Anna și-a mușcat nervoasă buza inferioare, în timp ce se ridica din pat. Tresărise violent la contactul cu parchetul rece, ceea ce-l făcu pe Jimin să se încrunte. Crezuse că temperatura camerei era acceptabilă pentru Anna.

S-au apropiat amândoi de locul întunecat. Jimin era entuziasmat și voia neapărat să afle părerea frumoasei fete.

Anna și-a dus mâna la gură când a văzut mizeria din fața ei. Pe jos erau aruncate pansamente murdărite cu sânge, copci și câteva branule. De data aceasta, nu mai erau bălți de sânge sau vomă care provenea de obicei de la pacienții lui.

I se pusese un nod în gât când Jimin a împins-o de la spate mai aproape de masa de operații. Fata aceea... săraca fată zăcea cu durere pe masa aceea blestemată. Jimin o distrusese în cel mai jalnic mod posibil și ea, ca de obicei, nu putea face nimic în privința asta. 

Roșu Sângeriu → park jiminWhere stories live. Discover now