první školní den

60 0 0
                                    


,,CRRRRR" Michaeli zvoní budík, před nedávnem se přestěhovala se svojí rodinou do New Yourku. Dneska měla svůj první den na Střední škole. Nechtělo se jí vůbec stěhovat v Bruselu měla kamárady i kluka, všichni brečeli jak se odstěhovala. Kdyby mohla tak tam zůstané a nepojede s rodinou do New Yorku.

,,Michaelo stávej! nesmíš příjit pozdě do školy! " volála na mě máma nechtělo  se mi ale vůbec stávat znová navá škola nový přátelé.

šla sem teda do koupelny, udělala ranní higienu rozčesala sem si svoje blond vlasy

tak abych mě popsala - přestěhovali jsme se s Bruselu musela sem opustít svoje kámarady a svého kluka Lukáše. Mám blond vlasy dlouhe, sportovní postavu. Když mám čas tak si chodím zaběhat. Moje máma děla v jedné firmě u bosse mafiana. Tata ve všeobecní bance, a já jdu do druháku na střední škole.

po nalíčeni sem si oblékla červená crop top a k tomu černe roztrhané džiny. seběhla sem schody a šla sem do kuchyně kde už seděl oblečen tatka a četl si ranní noviny mama dělala snídaní. Sedla sem si naprotí tatky ,, Dobré ráno" pozdravila sem ,, Dobré ráno broučku" pozdravil mě tata ,,Tati to mi tak budeš říkat furt je mi 18 a ne 5 " odpověděla Michaela nemá ráda když ji tak tatka oslovuje je ji 18. ,,Ale michaelo nemluv tak s otcem!" obořila se na ní mama. Po nekonečném rozhovoru se Michaela obula a šla do gáraže čekat na tatku který ji odveze do školy. Jak přišel tatka tak nasedli do červené Octavie. Jeli 20 min abyli před školou otec ji dal pusu do vlasu a rozloučil se. Michaela stála před velkou budovou Střední škola. Nadechla se a vyšla vstříc nové škole.

Jak Michaela vešla do haly školy viděla plno spěchajíci do tříd, prodírala se přes ten velký dáv lidi. Najednou do někoho vrazila ten někdo ji podal ruku příjmula jí, byl to krásny chlapec s modryma očima a blondatyma očima. Hned se ji zalíbil... ,,Promin nechtěla sem, moc se omlouvam" omluvila se Michaela ,,To je v pořádku, jsem Radim " ,, já sem Michaela" odpověděla na oplátku Michaela ,,Ty si tu nová že?" ,, Ano a hledám ředitelnu, nevýznam se tu " odpověděla ,, Tak jestli chceš tak tě tam doprovodím " nabídnul se Radim ,, To by bylo skvěle, děkuji moc " odpoveděla radostně Michaela ,, Nnei vůbec zač, stejně k nám ma přijit  nový žak takže nemusím být u toho" Michaela byla rada že ji tam dovede.


ahoj tohle je můj první příběh snád se bude libit. <3

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 22, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Já tě koupil tak si má, a budeš dělat to co já řeknu!Where stories live. Discover now