81 Jeg kan ikke gøre det her

1K 26 6
                                    

"Jeg tror gerne jeg vil prøve at få det til at fungere, men jeg ved ikke om jeg kan stole på dig igen, og jeg ved heller ikke om du vil stole på mig" siger jeg stille. Han ligger sin hånd på min skulder, "hvis du kan stole på mig, kan jeg stole på dig. Jeg tror godt vi kan få det til at fungere" siger han og nusser min skulder. Jeg ligger min hånd på hans og han klemmer den let. Jeg sætter mig op og begynder at tage mit tøj på. Han kigger nøje på mig mens jeg tager tøj på. Efter jeg har taget mit tøj på sætter jeg mig på hug foran Thor og smiler til ham. "Jeg bliver nødt til at gå nu" siger jeg lavt og kysser han blidt. Jeg rejser mig og samler min taske op. "For du ordnet det til i morgen?" spørger jeg og hentyder til at han skal slå op med Sofie. "Alt for dig min kæreste" siger han og griner. Jeg smiler og går ud af døren.

()

Jeg sidder på mit værelse med pigerne. Chi har lige givet os en omgang martinis og Ella fortæller om hendes seneste nedlæggelse. "I skulle have set hans ansigt da jeg sagde til ham at jeg var lesbisk, men altid gerne ville prøve en fyr" siger hun og vi griner alle højt. "Var han da så grim" spørger Mana og vi griner endnu højere. 

Min telefon ringer pludseligt og Victoria griber ud efter min telefon. "Dette nummer er desværre ikke længere i service" siger hun og pigerne griner højlydt. "Victoria" siger jeg og forsøger at få fat i min telefon. "Shh, jeg gør dig en tjeneste, det er girls night" siger hun og griner. Jeg tager fat i min telefon. "Hej, undskyld Victoria driller bare" siger jeg og lades som om jeg slår Victoria. "Hej, Clara. Vi bliver nødt til at tale" siger Thor lavt. "Hvad så, babe?" spørger jeg og går ud på min balkon. "Clara jeg kan ikke gøre det her" siger han. "Hvordan vidste jeg det var det du ringede for? ... Hør her skat. Jeg elsker dig højere end Sofie nogensinde vil. Ved du hvorfor? ... Fordi vi to er lavet for hinanden" siger jeg lavt. Der er stille i den anden ende i lidt tid. "Er du her stadig?" spørger jeg. "Ja, undskyld" siger han lavt. "Jeg elsker dig, babe" siger jeg. Han er stille. "Er det et smil jeg kan høre?" spørger jeg og griner lavt. "Ja" siger han lavt og griner stille. "Husk på jeg elsker dig" siger jeg lavt. "Jeg elsker dig" siger han stille. "Jeg glæder mig til at se dig i morgen" siger jeg kort før jeg ligger på. 

Jeg elsker dig - Thor FarlovWhere stories live. Discover now