Kızlar İçin Tüyolar ♥ #Wattys2014

215K 4.2K 807
                                    

♥ Doğal ve mis gibi kokan saçlar her zaman daha iyidir . Saçlarınızı haftada en az 2 kere en fazla 4 kere yıkamanızı öneriyorum çünkü çok yıkanan saçlar yıkanmaya alışınca her gün yıkamanız gerekiyor . Yıkamadığınız zaman çok çabuk yağlanıyor.

♥ Eğer okulunuzda takı takmak yasaksa , tarzınıza uygun saatler takabilirsiniz tabi çok boncuklu şeyler takmamaya dikkat edin. Hocaların gözüne batmayın. :)

♥ Eğer sivilcelerinizden çok rahatsız oluyorsanız , yüzünüzü yıkadıktan sonra talk pudra sürebilirsiniz , sivilcelere iyi geliyor . Dalin pudrası almanızı öneririm . Maske kullanmak istiyorsanız eğer Nivea'nın All İn One 'ı almanızı tavsiye ediyorum ben kullandım ve hiç sivilcem kalmadı.

♥ Her zaman bir yere giderken parfüm sıkmayı unutmayın. Ağır parfümler kullanmamaya dikkat edin,daha çok fresh kokular öneriyorum hem ferahlarsınız hem de tatlı kokuyorlar .

♥ Kilolu olduğunuzu düşünüyorsanız , spor yapabilirsiniz , spor yapmak zor geliyorsa , alın kulaklıklarınızı yürümeye başlayın . Asansörlü bir binada yaşıyorsanız , merdivenleri kullanın . 100 dakika merdiven çıkmak 1 kilo verdiriyormuş .

♥ Saçlarınızın çabuk uzamasını istiyorsanız , duşa girmeden önce tarayın ve duştan çıktıktan sonrada tarayın. Çok fazla saç kurutma makinesi kullanmayın . Kurutma makinesi saçları kırıyor ve çabuk uzamıyor . Daha hızlı uzamasını istiyorsanız , Yılan yağı kullanabilirsiniz.

♥ Sevdiğiniz çocuğa güzel görünmek istiyorsanız saçınıza önem vermeniz gerekiyor , yumuşak ve sade modelli olmalılar erkekler pek saç modeli sevmezler salık saçlı yada topuz saçlı kızlardan daha çok hoşlanıyorlar. Ayrıca örerek şirin bir model oluşturabilirsiniz.

♥ Dişlerinizi her gün fırçalayın . Ne kadar güzel dişler o kadar cazibe.

♥ Kapatıcı kullanmayın daha çok sivilceleri çoğaltıyorlar ve sivilcelerinizi yolmayın ileride geçtikleri zaman oyuk oyuk cildinizde iz kalıyor.

♥ Her zaman dik durun ve kendinize güvenin , okulda sizi ezmelerine izin vermeyin. Derli toplu ve düzenli olun. Herkezle kavga etmeyip iyi anlaşmaya çalışın.

♥ Derste parmak kaldırın ve hocalarla sohbet edin ders içi performans notunuzun yüksek olması için baya etkili

♥ İhtiyacınız olan şeyleri alın gereksiz şeylere para harcamayın , ailenizin alamayacağı şeylere ısrar etmeyin . Maddi durumunuza göre davranın , aileniz sizin için her şeyi alır tabi hak ederseniz.

♥ Okul kıyafetlerinizi temiz tutun , okuldaki fast food yiyecekleri tüketmeyin. Bence çok yağlılar .

Şimdilik bu kadar eğer istek olursa devam edeceğim ❀

Vote verin ♔

Kızlar İçin Tüyolar ♥Where stories live. Discover now