From man to woman

841 15 8
                                    

Capitolul 1. Decizia.

Captiv. Astfel se simte Mike de mai bine de 25 de ani. Mereu a simtit ca nu se afla in corpul potrivit, ca nu face ceea ce trebuie de unde trebuie. De mic i-a placut sa se joace cu papusile, sa stea cu fetele, sa se imbrace in hainele mamei. Niciodata nu a avut vreo placere pentru activitatile specific masculine, cum ar fi fotbalul sau masinile. Din scoala generala a realizat ca nu ii plac fetele, dar nu pentru ca ar fi homosexual. Colegii radeau mereu de el pentru ca nu avea aceleasi preocupari ca si ceilalti baieti de varsta lui. Si-ar fi dorit din tot sufletul sa le aibe, dar nu le avea. A incercat timp de multi ani sa ascunda acest adevar, dar a ajuns intr-un moment in care nu mai poate sa ascunda adevarul, in care aceasta minciuna in care traieste a devenit prea mare pentru ca el sa o mai poata duce. A venit momentul in care trebuie sa accepte ca el este captiv in propriul corp. Momentul in care trebuie sa recunoasca ca el gandeste si simte ca o femeie, nu ca un barbat. Dar gandindu-se la consecintele faptei sale, Mike incepe sa sovaiasca la aceasta decizie. De ce? Este foarte probabil ca parintii lui, prietenii lui, rudele sale sa nu il inteleaga, sa nu il accepte pentru ceea ce este. Mike stie prea bine ca aceasta decizie ii va schimba radical viata. In bine sau in rau? Aceasta intrebare il macina pe Mike. Dar nici macar el nu stie asta. Doar timpul are acest raspuns mult cautat de Mike. De ce sa nu continue cu aceasta minciuna? Mike se chinuia sa gaseasca raspunsul la aceasta intrebare. De ce? Sa fie oare pentru ca a ajuns intr-un punct in care minciuna lui a devenit prea mare pentru a o mai suporta? Sa fie oare pentru ca prietenii lui intreaba mereu de vreo iubita de-a lui? Sa fie oare pentru ca teama sa de a ramane nefericit pentru restul vietii sale il inspaimanta?

-Nu. Nu pot sa mai accept aceasta situatie, sovai Mike. Sunt un adult si pot sa iau propriile decizii. Am terminat o facultate, lucrez, deci pot sa ma intretin. O sa trec peste toate greutatile financiare si psihologice pe care le implica aceasta schimbare majora in viata mea, dar eu vreau sa o fac. Vreau sa nu ma mai simt captiv in propriul corp. Imi doresc sa fiu o femeie ca oricare alta, imi doresc sa am un altaturi un barbat pe care sa il iubesc. Eu de ce nu pot sa am asta? De ce sa fiu eu nevoit sa imi sacrific viata din pricina unor temeri stupide de a fi respins pentru ceea ce sunt si pentru ceea ce voi fi. Eu vreau sa fac acest pas. Eu vreau sa imi schimb viata in bine. Vreau sa fiu fericit, nu sa traiesc trist pentru tot restul vietii mele. Indiferent de ce vor zice parintii si prietenii mei, eu imi doresc sa fiu o femeie. Merit sa fiu o femeie!

Astfel isi incheie monologul Mike. Acest monolog era mai mult decat o simpla conversatie cu sine insusi pentru el, era un discurs prin care se convingea pe el insusi ca nu are de ce sa ii fie frica de acest pas, de aceasta decizie. Astfel, Mike lua probabil cea mai importanta decizie din viata lui prin cuvintele "Merit sa fiu o femeie!".

Sper ca va place ideea. In capitolele urmatoare voi arata si restul povestii, momentan am vrut sa fac un fel de introducere in aceasta lume. Astept parerile voastre sincere!

From man to womanUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum