68 - Michelle

3.7K 68 0
                                    

Varför så kall? Vill verkligen skriva till dig men vågar inte för du verkar vara dryg tillbaks :(
Hahahah är dryg tbx tyvärr, sorry om du inte pallar de

Vad fan gjorde Felix här? Fattade han inte att jag inte ville prata med honom? Har jag inte gjort det klart och tydligt för honom?

Jag stönade frustrerat och klev in i duschen. Min kalla kropp ryste när det varma vattnet träffade mig.

Fast en del av mig blev inget annat än glad när jag såg Felix stå utanför huset och vänta på mig. En del av mig log varje gång han kollade på mig i skolan. Fast jag lät aldrig någon, inte ens mig själv, se den delen.

Jag var så frustrerad, allt var kaos i mitt huvud. Skolan, pappa och Sofi, mina kompisar, Oscar och Felix. Jag orkar inget mer snart. Jag vet att jag måste lära mig acceptera det här med Sofi, det verkar ju trots allt som om hon är inställd på att flytta in här på heltid. Pappa verkar också vara inställd på det, han verkar för en gångs skull vara nöjd med att bo här, i den här hålan. Det har knappt hänt förut. Allt tack vare den där överglada snygga kvinnan som verkade vara perfekt.

Under den där promenaden vi gick på lät hon det inte bli tyst en sekund, vilket borde ha varit svårt, eftersom jag själv inte sa speciellt mycket. Bara när jag verkligen behövde det. Hon pratade om allt mellan himmel och jord, och jag fick till slut ont i huvudet.
Men jag ska inte döma henne, antar jag. Hon är väl nervös att vara i den situationen hon är i just nu, helt ny i den här staden, i huset och i familjen.

Jag stängde av duschen och kramade ur mitt hår. Felix satt ute i mitt rum just nu. Han satt i min säng, kollade säkert på mina foton som jag hade bredvid sängen. Ett av dem var på mig, Olivia och Davina. Ett annat var på mig och Omar, det måste störa Felix. Den tanken fick mig att le.

Jag stirrade på mig själv i den halvt igenimmade spegeln. I lördags gillade jag att sova tillsammans med Felix, det var därför jag rymde därifrån. Jag skrämdes av tanken av att gilla sova bredvid någon. Någon som inte var Oscar Enestad. Jag skrämdes av tanken av att gilla att hålla någon annans hand än Oscars. Jag var rädd. Och så jävla feg.

ask.fm | f.sWhere stories live. Discover now