Belali Korumam - Teşekkür

741K 5K 849
                                    

Öncelikle hep yanımda olup desteğini ve ilgisini benden esirgemeyen, roman yazmak adına onunla ilgilenemediğim günlere bile sabır gösteren, dünyanın en iyi ve en bulunmaz kocasına teşekkür ediyorum. Seni seviyorum. Üç yıl değil, üç yüzyıl geçirmek dileğiyle...

Sevgili ailem... Bana kitap kokusunu sevdiren annem, sen eşi benzeri bulunmaz bir kadınsın. Babam, ablam ve abim... İyi ki bu ailenin bir ferdiyim, iyi ki sizlerleyim ve iyi ki hep benimlesiniz. Sizi çok seviyorum.

Tüm Wattpad kurucularına, çalışanlarına böyle bir topluluk oluşturmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Sayenizde çok ama çok değerli dostlar ve arkadaşlara sahip oldum. Başta ilk tanıştığım Lemariz Müjde Albayrak olmak üzere, Burcu Demet, İremtncc, Newchapter Yağmur, Gerçek Masallar Öykü, Burçin Çelik ve gizli destekçim Gamzeli Kuzum... Bana verdiğiniz sonsuz destek için hepinize teker teker minnettarım. Hepinizi çok seviyor ve hep birlikte başarılarımızın devamını diliyorum.

Postiga Ailesi... İlginize, çabalarınıza, titiz çalışmalarınıza, yapacağım dediğiniz her şeyi yapıp bizi yarı yolda bırakmamanıza kesinlikle minnettarım. Tüm güvenim sizinledir. Hayat, bize verdiğiniz mutluluk gibi size de hep cömert davransın. Çok teşekkürler...

Son olarak, benim bebeklerim, kardeşlerim, arkadaşlarım, bıcırıklarım, kuzularım, bir tanecik eşsiz okurlarım. Kitabımı okumak için annesinden terlik yiyenler, babasından azar işitenler, sesli kahkahalarıyla odalarından kovulanlar... Hepsi için üzgünüm. Ben sizi yerim. Her şey sizin sayenizde biliyorsunuz değil mi? Bu kitap, hepimizin başarısı... Sizleri çok ama çok seviyorum. Hep benimle kalın.

BELALI KORUMAM ( 07/11/2014) Kitap OlmuşturHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin