Inceputul verii

43 2 2
                                    

Ma numesc Sabrina, am 16 ani, locuiesc in America, mai exact intr o casuta aproape de New York si imi place foarte mult sa calaresc, dar parintii mei ma obliga sa merg in tabara, la marginea tarii toata vara la ferma unchiului Harry..Nu eram incantata de idee, iubesc sa calaresc dar nu la modul sa ma duc la marginea tarii, sa ma intalnesc cu persoane necunoscute...Partea buna era ca puteam sa o iau pe Naira cu mine. Naira este calul meu un Gypsy Vanner. Am primit-o la varsta de 13 ani, cand era manz, nu avea decat un an.
Tata tocmai incepuse sa strige la mine sa ma intrebe de bagaje:
- Sabrina, ti-ai facut toate bagajele? intreaba tata.
- Da!
Atunci tata intra in camera..
-Wow😂! Sti ca stai o vara, nu o viata?
- Da tata stiu, dar si Naira are nevoie de un bagaj.. Nu uita ca trebuie sa-si ia si ea lucrurile!Ma duc pana in grajd.
Ies pe usa fugind spre grajd, cand ma vede Naira, incepe sa necheze si sa se bucure ca am venit. O sarut pe boticul ei rece , ii pun un valtrap, o paturica si o sa pe ea, fraul in cap si o scot afara pe poienita din apropiere. Acolo era o herghelie, cu niste cai salbatici in toate culorile, era unul negru care ma atragea, m-am apropiat de el, nu a reactionat..Naira era in spatele meu in caz de ceva sa ma apere, calul negru se speriase, cand a vazut-o pe Naira, a fugit impreuna cu ceilalti cai. Ma urc calare si ma gandeam la cum va fi tabara incepand sa mi pun intrebari...:Oare ma voi indragosti? Imi voi face prieteni buni?! Voi fi calcata in picioare?!
Intrebarile astea ma stresau si nu puteam sa ma gandesc la nimic alceva in ziua aceea. Greu am adormit noaptea aia...Avand tot felul de cosmare.
A doua zi tata intra la mine in camera trezindu-ma:
-Neata!! Trezeste-te somnoroas-o! Sa nu cumva sa pierzi autocarul! spune tata cu o voce entuziasmata.
-Neata, tata!
Tata iese din camera lasandu-ma sa ma imbrac. Imi iau o rochie albastra din dantela alba. Imi iau micul dejun dupa care ma duc repede la Naira in boxa sa o curat si sa i pun capsatrul.
Autocarul a sosit, o leg pe Naira in spate alaturi de ceilalti cai; pare a se intelege cu ei. Imi iau ramas-bun de la parintii mei si ma urc in autocar. Acolo ma asez langa o fata Alyssa.
-Salut! Ma numesc Alyssa. Dar poti sa-mi spui Aly.
-Buna!Sunt Sabrina. Incantata..😊
- De cat timp calaresti?
- Am un an!
- Eu sunt in grupa de seniori ai clubului. Deci am cam 8-10 ani de antrenament.
Wow, deci nu mi venea sa cred ca stau de vorba cu o fata atat de talentata la echitatie. Am mai vorbit despre cum am ajuns sa ne atraga caii, imi spunea ca si ea are un Gypsy Vanner pe nume Chiara.
Am ajuns, dupa 9 ore de stat in autocar insfarsit la ferma unchiului meu Harry. Eram destul de fericita, incepusem sa-mi recapat speranta ca va fi o vara perfecta.

În GalopWhere stories live. Discover now