"Lost...and together"

13.2K 421 36
                                    

 

!Lipsa de inspiratie! Dialog prea mult! Scuzati-ma! :(

Capitolul 18

Era la cativa milimetri de fata mea, iar eu nu il indepartasem deloc de langa mine. De ce? N-am idee. Poate pentru ca ceva inauntrul constiintei mele, stia ca trebuia odata si odata sa fac ceea ce mi-am propus. Sa-i ranesc si eu sentimentele, cum si el le-a ranit pe ale prietenei mele cele mai bune, Maya. De asta am facut ce am facut.

Mi-am mutat privirea pe buzele lui pline si nu pot nega ca nu erau apetisante. Ba chiar rozaliul ala si umezeala de pe ele le facea mult mai atractive. Apoi l-am privit din nou in ochi si am realizat ca si el facea acelasi lucru: Imi analiza cu atentie buzele, apoi ochii si restul fetei. M-am apropiat tot mai mult pana cand buzele noastre aproape ca se atingeau. Aproape. Nici nu erau lipite intr-un sarut, dar nici departe unele de celelalte. Chiar doream sa il sarut sau o faceam din razbunare? Nu, clar din razbunare.

- Saruta-ma!

Am simtit un gol in stomac cand mi-a soptit asta. Ce dracu se intampla? Jur, sigur e de la accident. Altfel, nu-mi explic de ce naiba am tresarit cand a scos pe gura niste cuvinte idioate si de ce naiba acum buzele mele se indreptatau cu pofta spre buzele lui. Si l-am sarutat. Buzele erau acum contopite, iar limba lui a cerut permisiunea de a-mi strabate gura si i-am dat-o. Am lasat ca sarutul sa devina din ce in ce mai pasional. Mainile lui mi-au cuprins fata, iar eu mi-am incojurat bratele in jurul taliei lui, lasandu-le acolo relaxate.

Sa te ia naiba, Harry, tu si buzele tale dumnezeiesti, care mi-au oferit un sarut salbatic si idiot. Da, a fost un sarut animalic, buzele lui devorandu-mi-le pe ale mele si mi-a placut. Mi-a placut doar ca stie sa sarute, nu ca a fost un sarut cu Harry. Cu siguranta asta nu a contat. Prostanacul stie sa faca minuni cu gura aia.

Mi-am pus palmele pe pieptul lui si l-am impins cu putere, el aproape cazand pe spate.

- Ce te-a apucat? strig la el, trecandu-mi mana peste buze, "stergand" sarutul de pe pielea mea.

- Ce? pufneste el. Tu m-ai sarutat, acum dai vina pe mine? avea o expresie de diva careia cineva i-a ranit orgoliul. Mai avea putin si isi punea mana in sold si incepea sa si gesticuleze ca una.

Mi-am rotit ochii si nu stiam ce sa ii zic. Pana la urma cam asa a fost. Eu l-am sarutat pe el (chiar nu imi pot explica de ce). Sa spunem ca razbunarea a inceput? Nu imi place sa ranesc sentimentele cuiva, mai ales ca stiu cum e, dar el, el pur si simplu nu se va potoli pana cand cineva nu ii va arata ca ceea ce face nu e bine. Oricum, ce poate fi atat de dificil in a-l face sa se indragosteasca? Dupa cateva saptamani, il las balta. Problema este : se va indragosti de mine? Adica, nu sunt deloc ca cele cu care a umblat el. Siliconata, cu extensii si perfecta. Sunt total opusul. Am o fire baietoasa, imi place adrenalina si urasc sa imi zica cineva ce sa fac. Poate si de asta am plecat de la mama, in afara de faptul ca nu ii suportam traiul nocturn. Nu merg la solar si nici nu imi place sa fiu ca celelalte. Sunt eu, Lola, cu putini pistrui si deloc o femeie fatala.

Insa, merita sa incerc, nu? Nu cred ca pierd nimic.

 - De ce ai facut-o, Carter? vocea lui ma trezeste din propriile ganduri si tresar, uitandu-ma la el.

Ce i-as putea spune? Oh, stii, buzele tale roz si apetisante m-au ademenit sa fac cea mai mare prostie pe care am facut-o in ultima vreme. Sa te sarut. Clar, asta ar suna penibil.

- P-pentru ca, incerc eu sa spun, dar nu imi prea iesea.

- Am inteles, rosteste, iar eu ridic din spranceana. Ce a inteles cand eu nici macar nu am spus ceva coerent? Doar un 'pentru ca' idiot.

She is troubleWhere stories live. Discover now