'Holiday'

134 4 0
                                    

***** DALŠÍ DEN *****

Dnes jedu na 'dovolenou' s Alexem. Vstala jsem, vypnula budík a šla do koupelny, kde jsem se osprchovala a vyčistila si zuby. Pak jsem šla ke skříni, natáhla jsem si na nohy černé džíny a červený crop top, na hlavu jsem si dala černou kšiltovku converse. Zabalila jsem si poslední věci a odnesla si kufr ke dveřím. V tom zazvonil zvonek, otevřela jsem a Alex vešel do vnitř. U mě jsme se nasnídali a nasedli do Mustangu, který jsem si koupila k 18 narozeninám, za peníze po tátovi. 

Mimochodem, letíme do Washingtonu, za jeho bratrancem Chrisem.. Jsou prý nejlepší kamarádi.

***** VE WASHINGTONU *****

Na letišti nás vyzvedl Chris. ,,Čau kámo!!!" objali se. ,,Hele Chrisi, tohle je Olivia, Olivio tohle je Chris. ,,Ahoj!" odvětila jsem. ,,Čau!" usmál se na mě. Když jsme dojeli k nim domů, ukázal mi pokoj kde budu spát. Mimochodem bydleli s jejich mámou. Byl to očividně pokoj nějakýho kluka. ,,Budeš bydlet v pokoji mého bratra!" dořekl s úsměvem. ,,A kde bude spát on?!" zeptala jsem se nechápavě. ,,Bude spát v obýváku!" ,,Ale to je blbí! Nemůžu spát v něčí posteli a on, aby se mezi tím kroutil na sedačce!!" ,,Ale můžeš!" ozvalo se z ničeho nic za mnou.. ,,Jsem Hayes!" ,,Olivia!" podali jsme si ruce. Neustále jsem se musela dívat do těch jeho velkých modrých očí.. On se na mě usmíval.. Je strašně..... Ale, co to tu plácám!!

Večer jsem seděla na posteli a byla na Macu. Otevřeli se dveře. Stál tam Hayes. ,,Ahoj! Můžu si sednout?" ,,Jo, jasně!" řekla jsem a on si sedl vedle mě. Já se zase koukla do těch očí.. Jsou tak nádherný!! ,,Řekni mi o sobě něco, chci tě poznat!" Tak jsem mu všechno řekla. Vůbec bych neřekla že je mu 17... Vypadá starší! 

Když odešel šla jsem spát.

***** DALŠÍ DEN RÁNO *****

,,Dobré ráno!" podle hlasu jsem poznala, že je to Alex.. ,,Jak ses vyspala?" ,,Jo celkem fajn, ta postel je pohodlná!" ,,No, moc se tu nezabydluj!" dořekl a začal se smát. ,,Bože ty jsi krypl!" začala jsem se taky smát... Alex odešel a já šla ke skříni, oblékla jsem si červený tílko ve stylu rozlišováku a černé, plátěné kraťasy. Šla jsem do koupelny a udělala si dva francouzské copy, opláchla si obličej a vyčistila si zuby. Když jsem zvedla hlavu, strašně jsem se lekla odrazu v zrcadle. Byl to Hayes. ,,Ahoj Lí, promiň že ruším, chtěl jsem si jen vyčistit zuby!" ,,Jasně, promiň, už jdu pryč." ,,Neomlouvej se, buď tu jako doma!" dořekl a usmál se. 

Sešla jsem po schodech dolů a šla do kuchyně, kde stála Hayesova máma.. ,,Dobré ráno, Olivio! Jak ses vyspala?" ,,Dobře, děkuju za optání!" Vzala jsem si z ledničky vanilkový jogurt a sedla si ke stolu za Alexem a Chrisem.. Po chvíli přišel i Hayes. ,,Co dneska podnikneme?!" zeptal se. ,,Já s Alexem jedeme na jednu akci ve skateparku, jestli chcete můžete jet s náma!" ,,No si piš že jedu s váma!" odvětil s úsměvem Hayes. ,,Říkáš ve skateparku jo?!" ,,Jo! Taková větší párty!" řekl Chris a já se šťastně usmála.. Oni se na mě jen divně podívali.

***** VEČER *****

,,Jedem!!" zařval Chris přes celý dům.. Všichni jsme se sešli dole u vchodových dveří. Hayes se na mě překvapeně díval. Já to vůbec nepochopila. ,,Jdeme?" ,,Ano!!!" nasedli jsme do auta a vyrazili. 

Přijeli jsme na místo, je to tu boží!! Stašně se mi tam líbylo. Hrála hudba, blikaly světla a lidi se bavili. Vešli jsme dovnitř, Alex s Chrisem někam zmizeli. ,,Nepůjdem si na nějakej drink? Zvu tě!" zaptal se Hayes.. ,,Klidně!" usmála jsem se na něj.. Šli jsme k baru a objednali si.. Věk tam nikdo moc neřešil, tak jsme si oba dali mohito.. Popíjeli jsme a pak se přesunuli zase na rampy,kde jsme se sešli s klukama. Už jsem to nemohla vydržet. Šla jsem za nějakým sexoušem a zeptala se ho jestli mi nepůjčí prkno. On se nechápavě podíval, ale na konec mi ho půjčil. Já se na něj usmála, stoupla si na špičky a dala mu pusu na líčko. Usměv mi oplatil. Hayes se jen naštvaně ušklíbl.

-18*Where stories live. Discover now