Capitolul I- Prima zi de liceu

263 6 2
                                    

Era prima zi de liceu a tinerei Shizuki. In drum spre scoala se tot gandea la noii colegi si la viata pe care abia o incepea. In scoala primara fusese primita cu insulte si cu descurajari, pentru ca avea un suflet bun si ii ajuta pe ceilalti indiferent daca meritau cu  adevarat sau nu, de aceea era obisnuita sa o dezamageasca persoanele la care tinea cel mai mult. Dar situatia avea  sa se schimbe cand, deodata, dadu din greseala peste Hiroyuki Naoko, un baiat cu o fire mai misterioasa.

Ea, rusinata, isi ridica privirea:

-Oh…I-Imi pare rau, imi cer scuze, nu am vrut sa…

In clipa aceea, privirile celor doi s-au intalnit, iar el rosind, dar cu un aer rece ii raspunse:

-Uhm…Data viitoare fii mai atenta…

Ajunsa la scoala, Shizuki afla de la Akane Kasumii, care avea sa-i devina cea mai buna prietena, faptul ca este in aceeasi clasa cu ea si cu Hiroyuki-kun.

In a doua zi, trebuia ca elevii sa se inscrie intr-unul din cluburile liceului. Shizuki si Kasumii au hotarat sa mearga impreuna la clubul de volei, in timp ce Hiroyuki s-a dus la clubul de fotbal cu ceilalti baieti din clasa.

Dupa o perioada de 3 luni, Shizuki se acomodase cu scoala, iar cu colegii se intelegea foarte bine. Urma festivalul de sport, unde clubul de volei si de fotbal organiza un concurs format din 5 meciuri cu concurenta (un alt liceu la fel de bun, dar cu care aveau conflicte inca din anii trecuti).

Shizuki no HimitsuUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum