Rece ca gheața

295 9 2
                                    

-Dar...

-Niciun dar,scumpo ! S-a zis cu tine si cu marele tau Payne ! spune Harry,ridicandu-se de pe jos.

-Nu ati facut asta ! incerc sa scot sunetele potrivite printre buze , dar acestea sunt prea incapatanate si pana la urma nu pot spune mare lucru .

-Uite ca am facut-o ! Ne mai vedem,vrajitoare mica !

Harry ii intinde bratul lui Brooke si aceasta il prinde fericita.Ies impreuna prin usa alba cu urme se sange ,lasandu-ma uimita si cu siroaie de lacrimi pe chip.

-Nu,Lety !Liam se va intoarce in cateva minute ! Nu,nu e posibil ca el sa se duca acolo ! Va veni ! incerc sa ma incurajez,dar in zadar.

Lacrimile imi inunda ochii,siroind apoi pe obraz.Linistea a pus stapanire pe camera.Geamul s-a deschis brusc,iar vantul si ploaia s-au razbunat pe mine.Parul imi zbura in toate partile,rochia alba era plina de apa,iar genunchii incepeau sa ma doara din cauza pozitiei pe care o aveam.Stateam in fata geamului,plina cu picaturi de ploie si infrigurata.

-Nu,nu e acolo ! Liam va veni !

Gandul acesta ma framanta mai mult ca orice.Lacrimile si-au reluat iar activitatea,umplandu-mi din nou si din nou chipul.

Razele soarelui ma gadila,facandu-ma sa ma intorc de pe o parte pe cealalta.Dupa cateva minute imi ridic capul si ma ridic in picioare.Imi aranjez rochita aproape uscata si ma uit pe fereastra inca deschisa.Covorul pufos de pe jos e plin cu picaturi de ploaie de aseara.Locul in care Harry s-a prefacut mort,e inca rosu de la sangele fals.Usa e inca langa perete.Ma uit din nou la locul in care peretele e plin cu sange fals si imi amintesc de seara ce tocmai a trecut.Intorc capul brusc spre usa si vad o silueta destul de cunoscuta.Totul se incetoseaza.Imi duc mana la ochii.Intuneric.Rece.Pustiu.Un tipat de durere imi inunda urechile.Simt o mana imensa pe umarul meu.Aud tipatul din nou.Incerc sa deschid ochii dar nu reusesc.Tot corpul mi se raceste.Incerc sa inlatur mana de pe umarul meu.Nu reusesc.Ma chinui.Ridic pleoapa stanga.

Angel with Horns | TERMINATA |Where stories live. Discover now