Început

6.2K 177 24
                                    

ÎNCEPUT

Dragă Love,

Mă numesc Juno Gilbert, locuiesc în Europa, mai exact în România. Ştiu că numele meu nu este românesc, dar când era tânără, mama se uita la multe seriale şi filme Americane. Îţi spun unde stau, pentru că... am nevoie de tine. Trebuie să mă ajuţi cu un lucru foarte important. Vreau pe cineva! Un prieten, coleg, poate chiar un iubit. Sper doar ca un băiat să se uite şi la mine, nu doar la fetele celălalte, cele superbe şi populare.

În primul an de liceul, un băiat pe nume Daniel mi-a spus că mă iubeşte, dar l-am lăsat să-mi scape printre degete şi el s-a dus la cea mai bună prietenă a mea. Atunci am aflat pentru prima dată ce este suferinţa. După un an, el s-a mutat, a plecat în altă ţară, nu foarte departe de România, dar nici chiar aproape. Chiar dacă m-a rănit, am rămas prietenă cu el. Dar, am aflat că s-a întors. Și asta a fost greu.

Am fost geloasă pe Ella, dar nu înţeleg de ce. Ea arată ca mine, are aceleaşi pasiuni ca mine şi câteodată se comportă ca mine. Aveam uneori senzaţia că îmi fură viaţa, dar nu se poate întâmpla asta, pentru că ea era cea mai bună prietenă a mea. Acum, nu mai este.

Love, crezi că ai putea să trimiţi pe cineva numai pentru mine? Cineva care să nu mă trădeze şi să mă iubească pentru ceea ce sunt, nu pentru ceea ce arăt lumii?

Crezi că l-ai putea face pe Cupidon să-mi acorde și mie puțină atenție? În orice caz, o să aștept. O să-l aștept și pe el. Tot ceea ce pot face este să aștept. Te rog, grăbește-te.

Cu drag,

Juno Gilbert

Juno GilbertUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum