" Μη κάνεις ποτέ σχέδια.......γιατί ο Θεός γελά!"

7K 361 7
                                    

ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ

(ΝΕΦΕΛΗ)

Σε λίγη ώρα το λεωφορείο θα έφτανε στον Αγ.Κων/νο.Εκεί θα την περίμενε η μαμά της, να περάσουν απέναντι στην Αιδηψό,για να περάσουν λιγες μέρες οι δυο τους. Ένιωθε τόσο κουρασμένη από τη σχολή και από τη δουλειά , που περίμενε πως και πως το φετινό καλοκαίρι.

Είχε καύσωνα εκείνη τη μέρα και ο κλιματισμός του λεωφορείο είχε βλάβη.

Έβγαλε από τη τσάντα της το γυναίκειο περιοδικό που έπαιρνε τακτικά και άρχισε να κάνει αέρα με αυτό το ιδρωμένο πρόσωπο της. Με την άκρη του ματιού της πιάνει μια λεζάντα στο εξώφυλλο.

«Η ΜΑΓΙΚΗ ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ»σελ 17

Βάζει το περιοδικό στη αγκαλιά της και βρίσκει το άρθρο που της κέντρισε το ενδιαφέρον.

«Η μαγική δίαιτα που προκάλεσε φρενίτιδα στην Αμερική. Την ακολουθούν πολλοί αστέρες του Hollywood , ανάμεσα τους και η διάσημη ηθοποιός Jennifer Aniston.

Πρωινό ένα ποτήρι χυμό από μανγκο και γκρέιπφρουτ

Δεκατιανο 10 ωμα αμύγδαλα

Μεσημεριανό πράσινη σαλάτα με σολομό

Βραδινό στήθος κοτόπουλο με πέντε κουταλιές ρύζι καστανό»

Σούφρωσε τα χείλη της αηδιασμένη. Μια ακόμα μαγική δίαιτα,σαν τις άπειρες που είχε δοκιμάσει. Μαγική για όλους τους άλλους, εκτός από τη ίδια. Κοίταξε τη φωτογραφία της Jennifer Aniston και για μια στιγμή της φάνηκε ότι της χαμογελούσε ειρωνικά. Ήταν ντυμένη με μια βραδινή λιλά στενή τουαλέτα, που διέγραφε την άψογη σιλουέτα της .Πραγματική θεά.

«Αγ.Κωσταντινος.» ανήγγειλε ο οδηγός του λεωφορείου από το μικρόφωνο και την έβγαλε απότομα από τις σκέψεις της.

Η Νεφέλη έβαλε το περιοδικό ξανά στη τσάντα της και σηκώθηκε από την θέση της ανακουφισμένη που θα ξεμούδιαζε μετά από τόσες ώρες ταξίδι. Δίπλα της καθόταν ένας νεαρός πάνω κάτω στη ηλικία της. Ήταν αδύνατος ,με λαδωμένα ίσια μαλλιά και στα αυτιά του είχε ακουστικά από ένα mp3 που κρεμόταν στη ζώνη του τζιν παντελονιού του και σιγομουρμούριζε έναν ροκ σκοπό. Από τη βιασύνη της για να βγει μια ώρα αρχύτερα στο διάδρομο, τον πάτησε κατά λάθος. Ο νεαρός έβγαλε μορφάζοντας τα ακουστικά του και την κοίταξε άγρια.

«Χίλια συγγνώμη!» του είπε ευγενικά και προσπάθησε να βγει αλλά είχε σφηνώσει και ο τύπος δε την διευκόλυνε καθόλου.

Η δίαιτα........του έρωτα.Where stories live. Discover now