Yeni kitap çıktı ve tüm listelerde 1. sıraya yükseldi

6.9K 143 4
                                    

Madem derdimiz aynı o halde birbirimize derttaş diyelim dedik

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Madem derdimiz aynı o halde birbirimize derttaş diyelim dedik. Böyle başladı her şey. Ve bize iyi insanların çekip gittiklerini söyleyenlerin arasında inandık, iyi insanların hala bir yerde olduklarına. Ve Rabbim nasip etti bu kadar güzel insanın olduğu bu kadar büyük bir aile olduk. Türkiye'nin en büyük ailesi olarak Facebookta 5 milyon, Instagramda 1 milyon kişi yıllardır muhabbet ediyoruz, senede bir kez de kitap çıkarıp hayatlarımızı değiştirecek şeyler öğreniyoruz.

Elhamdülillah yeni kitabımız çıkalı birkaç gün olmasına rağmen tüm kitap sitelerinde (Kitapyurdu, D&R, BKM, Listekitap) 1. sıraya yükseldi. Sizin kitabınıza yine siz sahip çıktınız. Ve gelen yorumlardan gördüğüm kadarıyla belki de en beğenilen kitap bu oldu. Bizi haramların içine çekmeye çalışan televizyonlarla, reklamlarla dolu böyle bir dünyada muhabbetimize sahip çıkıp bize evlerinizde, kütüphanelerinizde en değerli anlarınızda yer verdiniz. Bu samimiyetinize yakışabilecek tek bir kelime biliyorum, o da " Eyvallah "...

İyi ki varsınız dostlar. Eyvallah..
Hikmet Anıl Öztekin

[Bu arada, kitap sadece ilk baskıya özel ıhlamur kokuludur ilk baskı bitmeden almanızı tavsiye ederim]

Eyvallah - 2Where stories live. Discover now