Up Or Down

285 12 6
                                    

15 Eylül Pazar ''Yeni Başlangıç''

   Annemin tam anlamıyla BEYİN ÖLÜMÜ'nün gerçekleştiğini düşünüyorum. Küçüklüğümden beri benim dansa ilgim olduğunu biliyor ama beni Matematik kursuna yazdırmakta Kurt Cobain'in kapımızı çalıp evimize gelmemesi durumunun olasılığı kadar ısrarcı. Matematiğe bağladım ?! Bunu anneme söylemeliyim belki vazgeçer ha?

   Bu arada adım  Lola Grace. Ezik kız Lola Grace. En arka sırada oturan ezik kız Lola Grace. Herkesin aşağıladığı en arka sırada oturan ezik kız Lola Grace. Bunları söylemek acı veriyor o yüzden daha fazla devam etmek istemiyorum hem devam edersem bu tabutuma girinceye kadar sürer. Herneyse yarın okul açılıyor. Yeni sınıf, yeni arkadaşlar ve yeni başbelası öğretmenler. Böyle diyorum da belki yeni bir başlangıçtır? Benim hayatım için yepyeni bir başlangıç olabilir. Sözde liseye geçiyorum. Bu gerçekten ''Mükemmel'' olabilir veya çok ''Acı Verici'' . Ben birincisini tercih ederdim. Kimi kandırıyorum ki eski sınıfımdaki çocuklar gibi olmayı hiç beceremedim hep ezik oldum.Bu durumda yeni hayatım da  ''Acı Verici'' olacak. Hem de fazlasıyla !!

 NOT: Eğer bunu annem okuyorsa ki okuduğunu düşünüyorum MATEMATİK KURSUNA GİTMEYECEĞİM . Sanırım kilidi olan bir günlük almalıyım !

  16 Eylül Pazartesi ''Kabus Gün''

   Evet tam da düşündüğüm gibi fazlasıyla ACI VERİCİYDi ! Hangisinden başlasam yemekhanede tanımadığım yakışıklı bir çocuğun arkadan bana çarpıp yemeğin tamamını üzerime dökmemden mi yoksa sınıfın ortasında annemin sınıfa girip BOL ŞANSLAR ÖPÜCÜĞÜ verip üstüne OYUNCAK AYIMI (!)  getirip '' Bu senin şanşlı ayıcığın Jerry  bunu almayı nasıl unutursun tatlım ? '' demesinden mi?! Ah olamaz hayatımın en acı verici günüydü. Üstelik daha hayatımın yarısında bile değilim ! En mantıklısı günün başından başlamak.

  Saat 5'de kalktım. Nedenini bende bilmiyorum stresten sanırım. Hemen duşa girdim giyinip saçlarımı yaptım ve Sütün içine Kellogg's doldurup içine biraz çilek attım muz da fena olmazdı aslında ama evde muz kalmamıştı. Bir dakika ben muz sevmem ki. Herneyse. Yemeğimi de yedim ama saat daha okul için erkendi. İki seçeneğim vardı . Okula erken gidip okulda ineklemek ya da aynanın karşısına geçip bir kaç dans figürü yaratmak. Tabii ki de dans figürleri yaratmak. Okula gidip kim ineklemeyi seçer ki? İnekler seçer . Ama gerçek inekler değil yanlış anlamayın. Yani inek ama çok çalışkan kişileri kastettim. Anlayacağınız inekler. Ama ben inek değilim. Ben Lola Grace'im. Ezik kız Lola Grace'im. En arka sırada oturan ezik kız Lola Grace'im. Herkesin aşağıladığı en arka sırada oturan ezik kız Lola Grace'im. Aslında bu bi bakıma zevkli. DİĞER ÖĞRENCİLER İÇİN. 

   

Up Or DownWhere stories live. Discover now