Gökkuşağı

185 7 1
                                    

Selam.Bundan daha önce yazı  çalışmalarımın olmuştu.Tecrübeli değilim.Aklıma gelenin en iyisi.Hikayeyi lütfen  müzikle okuyun.Bu tür bölümlerde  müzik büyük etkilidir.

Sevgili Günlük ; 

Bunları  havaalanından yazıyorum.Şuanda  içerdeyim.Büyük bir alan ve  5 yaşında altına kaçıran kız çocuklarından olsaydım annemi kaybederdim büyük bir  ihtimalle.Burda  çok fazla yakışıklı var ve üstlerine atlamamak için kendimi zor tutuyorum ve parfüm kokuları beni buna zorluyor.Hey , bir dakika ! Ben gerçek aşkım sandığım öküzden ayrılınca ne zamandır beri erkeklere platonik duygular beslemeye başladım.Erkeksizlik başına vurmuş Alison.Buna tükenmişlik  sendromu derler.Yeni bekar biri için bunlar hiç söylenmemiş olmalıydı.Neyse.Fransaya giden  uçağı kaçırmamalıyım.Marsilya'ya gidiyorum işte ve evet ilk anons.Şimdi uçağa biniyorum.Birkaç saat sonra tekrardan dönerim.

Uçağa binince  ilk işim babamı aramak oldu ki uçakta arama yapmak  son derece aykırıydı.Beni kara listeye ekleyip ömrümün sonuna kadar uçağa almamalarından korkuyorum.Sadece resimlere bakarım bende.Yanımdan geçen sirke suratlı bir hostes ' hey sen seni uçaktan atıyoruz ' der gibi bir hali vardı.Sadece erkeklere  gülümsüyordu.Bilirsiniz ya , hostessin ve güzelsin.İşadamının biri amerikaya iş görüşmesine gider asılırsın çocuklarınız olur ve en sonunda zengin olursun.Klasik hayat hikayeleri.Birden aklıma bir söz geldi.' hayatın paradan olmamalı , bu sadece senin sıradanlaşmana neden olur ' . Bunu babam söylemişti.Birden ne kadar değerli bir babaya sahip olduğumu hatırladım.Günlüğe devam etmeye karar verdim.Kalemi alırken ellerim ağrımaya başladı ve gözlerim derin bir uykuya daldı.

Burdan itibaren şu müziği açıp okuyun : http://www.youtube.com/watch?v=cZ-hM0ewxCk )

Uyandığımda beni biri zalimce dürtüklüyordu.Annem bile küçükken okul zamanında böyle uyandırmıyordu.Gözlerimi  açtığımda uykulu bir şekilde yarı hayal o hostesi gördüm.Hadi  ama , bunu bana yapma.Gözlerimi açtığımda marsilya'ya hoş geldiniz sesleri duymak  istiyorum.

-Hanımefendi.Size diyorum geldik lütfen inermisiniz ? Bize zorluk çıkarmayın.

İğrenç bir esnemeyle kapüşonumu ve siyah  simli neon valizimi aldım.Marsilya burasımıydı ? Hani lüks oteller ? Hani şık  restorantlar ? Hani dışarıya bile kokusu gelen parfümeriler ?  Lanet olsun.Ceketimin cebinden telefonu çıkarmaya çalışırken birden yere düştü.Çukurun içindeki pis suya düştü.Oha ama.İçimden küfrettim.Ben ne zamandır bu kadar asi olmuştum.Mike'a küfrettim.Öldüğü zaman  toprağının üstüne işiyicem.

- Alison ! 

Yeni bölüm +10 okuma.Size bir ipucu  vereyim o kişi kesinlikle mike değil.Sürpriz kişi.

İçimdeki KadınHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin