Ebedi Dostuma ♥

1.4K 9 4
                                    

Yanında birilerinin olması , birilerinin seni desteklemesi kadar güzel bi his yok . Senin sayende bu hissi tattım , tadıyorum . Aynı zamanda anladım ki mutluluk sevgilinin olması demek değildir . Mutlu olmak için mükemmel bir aile -fazlasıyla mükemmeller- ve mükemmel arkadaşlar -muhteşemsin!- yetiyor . 

Hani klişe bi söz vardır "Herkes hakettiğini yaşar" diye . Bazen düşünmüyor değilim kime ne iyilik yaptım da Allah'2ım senin gibi bi dostu karşıma çıkardı :)

Hayatta ne olursa olsun , ne yaparsa yapsın kaybetmek istemediğin insanlar vardır . Benim i.in de sen öyle birisin . Çoğu zaman tartışıyoruz , kızıyoruz birbirimize ama bunların üstesinden gelmeyi başarıyoruz . Ailemden sonra önemsediğim , söylediklerini dikkate aldığım tek insansın (Değerimi bil Nutella :D )Çoğu konuda zıttız birbirimize . Ben siyah derken sen beyaz diyorsun . Ama belki de bizim meşhur "zıt kutuplar birbirini çeker" teorisinin canlı kanıtıyızdır senle ben . 

Her neyse :P Özet olarak seni kaybetmek istemiyorum . Ağladığımda , güldüğümde , mutlu olduğumda , üzüldüğümde kısacası her anımda yanımda olmanı istiyorum . Aynı şekilde ne yaparsan yap yanında olacağım . Seni seviyorum Nutella'm . Bu arada sadece benim Nutellamsın başka kimse diyemez ! Bitanem benim doğum günün kutlu olsun . Nice mutlu senelere . Yüzünden o tatlı gülüşün eksik olmasın hiç . Bugün yanında olamadaım belki ama yarın benimlesin :* ♥

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 28, 2013 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Ebedi Dostuma ♥Where stories live. Discover now