Scrisoare către Leu

204 10 1
                                    

„Dragă Leu,

Oamenii au multe prejudecăți în ce te privește și este o diferență mare între cum ești tu în realitate și cum te văd alții. Deși toată lumea crede că ești arogant și ai foarte multă încredere în tine, adevărul este că ești plin de îndoieli în ce te privește. Toată această atenție pe care o cauți este, de fapt, modul tău de a face față nesiguranțelor. Nu crezi că ești perfect, dar îi faci pe ceilalți să creadă asta ca să nu vadă cât ești de vulnerabil. Este un mod în care poți face față lipsei de încredere, dar un altul ar fi să fii sincer, să te arăți și imperfect, și nesigur, și temător, pentru că oamenii vor căpăta mai multă încredere în tine și îți vor arăta fără rețineri defectele lor.

Adevărul este că nu ai de ce să nu ai încredere în tine. Ești curajos, ambițios, creativ, generos și ai multe alte calități care te fac o persoană bună, pe care merită să o ai în preajmă. Ceilalți cred că ești egoist, dar nimic nu îți place mai tare decât să îi ajuți pe alții. Ceilalți cred că ești arogant, dar nu îți dorești nimic mai mult decât să lași deoparte armura strălucitoare pe care o îmbraci și să te arăți în lumină naturală.

Oricine ar fi norocos să aibă un prieten ca tine. Ești loial și ai fi în stare să încasezi un glonț pentru un om pe care îl iubești. Păcat că oamenii nu văd cât ești de cald și de bun decât în momentele cu adevărat grele. Pentru că tu le oferi un sprijin, îi ajuți să se ridice, iar când se pun pe picioare, au tendința să uite că ai fost acolo. Nu lua această reacție prea personal. S-ar putea sa se poarte așa pentru că nu sunt obișnuiți să te vadă cald și vulnerabil.

Cu drag, Astrele!"


ZodiacWhere stories live. Discover now