BAD GAME 13.BÖLÜM

563 30 13
                                    

SINIR KOYMAYA KARAR VERDİM :D SINIR GEÇMEDEN YB YOK! BAKIYORUM BÖLÜMÜ 35 KİŞİ OKUYOR AMA SADECE 7 OY VAR :(  BEN O KADAR YB YAZMAK İÇİN UĞRAŞIYORUM EMEĞE SAYGI LÜTFEN EN AZINDAN OYLAR BİRAZ ÇOĞALSIN!! BU ARADA ARKADAŞLARINIZA HİKAYEMİ TAVSİYE EDERSENİZ GERÇEKTEN ÇOK MUTLU OLURUM  :)

Dudakları o kadar yumuşaktı ki dokunuşları, sanki bana zarar vermekten korkarcasına öpüyordu.Ben de ona karşılık veriyordum tabii.Kaç saniye geçti bilmiyorum Harry yavaşça dudaklarımdan ayrılıp ayağa kalktı.Elini uzatarak ''hadi gidelim''  dedi ve beni elimden tutup ayağa kaldırdı. İkimizde arabaya doğru ilerliyoduk birden ben ''Harry'' diye fısıldadım. ''efendim'' dedi bana doğru dönüp. ''ben çok korkuyorum,beni bırakıp gitmenden korkuyorum Harry'' dedim çaresizce.Bu gerçekti onu kaybetmekten korkuyordum.Çünkü ben hiç daha önce birisine böyle bağlanmamıştım.Harry kollarını sıkıca belime doladı ve kokumu içine çekmeye başladı. ''korkma ben seni asla bırakmam sakın bir daha bçyle bir şey düşünme!'' dedi güven verircesine..

Onun kollarında güvendeydim ama yine de korkuyordum işte. Arabaya binip eve doğru sürmeye başladı Harry. Harry hala yola bakmaya devam ederken ''çocuklar bizi sevgili olarak biliyorlar'' deyip sırıttı. ''hey bu nasıl olur?''    ''ben onlara sen eve gelmeden önce çok bahsetmiştim.Yani seni sevdiğimi bu yüzden bu sabah Lou öyle dedi.Beraber uyuduğumuzu sanıyorlar'' dedi yine kıkırdayarak.. Demek Lou o yüzden iyi uyudunuz mu? demişti kahvaltı ederken.. ''peki biz şimdi neyiz?'' evet bu soruyu sordum çünkü Harry'nin ağızından duymak istiyordum.. ''tabii ki de sevgiliyiz Holly birbirlerini çok seven iki sevgili'' dedi gözlerinin içi yine parlıyordu.

Demek beni bu kadar çok seviyordu.Buna inanmak gerçekten zordu.Çünkü ben daha önce biri tarafından hiç bu kadar sevilmemiştim..Karnımda kelebekler uçuşmaya başladı 'tıpkı liseli aşıklar gibi' diye içimden geçirip kıkırdadım.  ''peki o zaman sevgilim beni ne kadar seviyormuş?'' diye sordum bu sefer aslında bana ne kadar aşık olduğu gözle görülebilirdi ama yinede mutlu olmak için.Bilirsiniz biz kadınlar çok küçük şeylerden mutlu oluruz dimi.. Harry ''seni herşeyden çok seviyorum bebeğim'' dedi. ''bende seni herşeyden çok seviyorum'' deyip yanağına küçük bir öpücük kondurdum..

Eve geldiğimizde çocuklar yoktu.Sanırım bir yerlere gitmişlerdi.Harry ceketini çıkartıp salondaki koltuğa yayıldı ve televizyon izlemeye başladı.Ben de odama çıkmaya karar verdim.''Harold''  Harry hızla kafasını televizyondan ayırıp bana doğru baktığında hafifçe sırıttım. ''şey Harry sana Harold diyebilirmiyim?''   ''tabii neden olmasın bebeğim'' deyip televizyona döndü. ''peki o zaman ben odamdayım duş alıp eşyalarımı yerleştiricem''   ''şey bebeğim istersen eşyalarını benim odama yerleştir sonuçta bundan sonra benim odamda kalacaksın'' dedi muzipçe sırıtarak.. Tabii neden olmasın bende bunu demesini bekliyordum zaten onun yanında her zaman güvendeyim sonuçta değil mi? :D  ''olur'' deyip merdivenleri çıkmaya başladım.İlk önce odama gidip güzelce bir duş almalıydım.. Odama girip banyoya ilerledim.

Üzerimdekileri çıkartıp suyun altına girdim.Rahatlamıştım resmen.Olaylar çok çabuk gelişti gibi görünse de aslında çok bekledim.Sabırlı Holly :D Duş aldıktan sonra çikolata kokulu vücud kremimi sürdüm ve bavulumdan çıkardığım bir tişört ve altına da tayt giydim.Saçlarımı kuruttuktan sonra banyodan çıktım.Bavulumu alıp doğruca Harry'nin odasına ilerledim.Uf ya bir de şimdi kıyafetlerimi dolaba yerleştirmek vardı.Odaya girdiğimde dağınık olmayan bir odayla karşılaştığımda şaşırdım doğrusu.Bilirsiniz erkekler pek derli toplu olmaz o yüzden.Oda da iki kişilik yatak,kitaplık ve dolap vardı..Gerçekten de oda çok büyük yani benim odamdan biraz daha büyüktü.Kim bilir diğerlerin odaları nasıl acaba? Herneyse odanın içindeki kocaman dolaba doğru yöneldim.Eşyalarımı tek tek çıkartıp yerleştirdim.Neredeyse yarım saatimi almıştı.Ama Harry hala ortalıkta yoktu.

Belki de koltukta uyumuştur.Eşyalarımı yerleştirme işim bittikten sonra odadan çıkıp aşağıya indim.Salona girdiğim de koltukta kedi gibi kıvrılmış uyuyan Harry'yi görünce ne kadar güzel ve masum uyuduğunu farkettim.Yanına biraz daha yaklaşıp yüzünü incelemeye başladım.Kusursuzdu.Tamamen kusursuz ve masum.Uyurken bu kadar tatlı olmak zorundamıydı.Dudaklarını gördükçe bugünü hatırlayıp onları yeniden öpmek istiyorum.Elimi saçlarına götürüp o koyun gibi yumuşacık olan buklelerine dokundum.Ah Tanrım bunlar çok yumuşak ve kıvırcık.Harry uyanmadan en iyisi odama gitmek.Derken Harry ani bir hareketle elimi çekip üstüne düşmemi sağladı.Hey uyumuyormuydu bu? ''beraber uyuyalım mı?'' dedi uykulu bir ses tonuyla. ''tamam ama böyle uyumayacağız değil mi?''  deyip üstünden kalktım.

''hadi o zaman odamıza''   ''çocuklar nerede Harold?''  aklıma takılmıştı koca evde bizi yalnız bırakıp nereye giderler ki? ''onlar eve gelmeyeceklermiş Lou aradı çocuklar onun evinde kalacakmış birkaç gün''  hey burası hepsinin evleri değilmiydi yani?  ''bi dakika burası hepinizin evi değil öyleyse?'' diye bir soru sordum.. Harry kafasını 'hayır' anlamında sallayıp  ''hayır burası benim evim ve çocuklar da istedikleri zaman bende kalmaya gelebiliyorlar bende onlarda.Yani anlayacağın hepimizin ayrı evleri var.'' dedi sırıtarak ve elimi tutup merdivenlere yöneldi.Odasının kapısına geldiğimizde ''eşyalarını yerleştirdin değil mi?''   ''evet yerleştirdim''  dedim ve içeri girdik.

Harry üzerindeki tişörtü çıkarmaya başlayınca arkamı döndüm.Önüme döndüğümde Harry sadece boxer'larıylaydı.Böyle mi uyuyacaktı bu? ''böyle uyumayı düşünmüyorsun değil mi?'' dedim hemen.. ''tabiiki de böyle uyuyacağım sevgilim neden?''   ''hiiç hiç birşey sadece sordum'' deyip dolabın karşısına geçtim. Dolaptan pijamalarım olan şort ve ince ipli askılımı alıp banyoya girdim.Onun yanında giyinmemi beklemiyordunuz herhalde.Pijamalarımı giyip odanın içine girdiğimde Harry çoktan yatağa yatmıştı bile.Ben de yatağa doğru ilerleyip yanına kıvrıldım.Kollarını belime dolayıp beni kendine doğru çekince ürepermiştim.Çünkü şu an kafam Harry'nin göğsünün üzerinde ve Harry'nin tişörtü yok! :D Saçlarıma küçük bir öpücük kondurup ''iyi geceler bebeğim'' dedikten sonra kollarını daha sıkı belime sardı.Sanki beni kaybetmekten korkarcasına sım sıkı sardı.''iyi geceler sevgilim'' deyip elimi elinin üzerine koydum ve gözlerimi sıkıca kapadım...

EVET BU BÖLÜMÜN DE SONUNA GELDİK.SINIR OLARAK +10 VOTE İSTİYORUM! UMARIM ÇOK DEĞİLDİR.BU ARADA OY VEREN VE YORUM YAPAN ELLERİNİZ DERT GÖRMESİN. SİZİ ÇOK SEVİYORUM <33333  ÖPÜLDÜNÜZ :*

BAD GAMEWhere stories live. Discover now