Eragon

319 43 23
                                    

Titel: Eragon - Erfgoed

Auteur: Christopher Paolini

Korte inhoud: Wanneer Eragon op een dag een vreemde, blauwe steen vindt in de vallei, besluit hij deze mee naar huis te nemen in de hoop er geld voor te krijgen. Jammer genoeg nemen maar bitter weinig mensen iets aan dat afkomstig is uit de Pancallarvalei wegens de geruchten die de ronde doen. Eragon, teleurgesteld dat de steen blijkbaar niet in de smaak valt, besluit het ding gewoon in zijn kamer te houden. Maar wanneer de steen een ei blijkt te zijn dat uitkomt en een jonge, blauwe draak onthuld, veranderd heel zijn leven. De Drakenrijders zijn herboren! Volg Eragon en zijn draak in een spannend en bloedstollend avontuur vol actie.

Aantal pagina's: 447

Cover: 

Aanrader: Eén van onze organisatoren heeft deze hele reeks gelezen en was enorm enthousiast

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Aanrader: Eén van onze organisatoren heeft deze hele reeks gelezen en was enorm enthousiast. Dit boek is geschreven door een schrijver die op zijn vijftiende begonnen is, maar een prachtige en volwassen schrijfstijl hanteert. De hoofdstukken zijn niet extreem lang en variëren in lengte, maar dragen leuke en interessante titels die ervoor zorgen dat men snel wilt verder lezen. Eragon is duidelijk en vlot geschreven met mooie woorden en krachtige gesprekken. De beschrijvingen zijn gedetailleerd en zorgen ervoor dat men wordt meegezongen in het verhaal. In de Nederlandse versie zitten hier en daar een paar taalfoutjes, maar die storen de rest van het boek niet. Men kan wel wat hinder ervaren omdat sommige delen wat langdradiger zijn (persoonlijke mening is vooral deel twee). Ook het gebruik van de elven- en dwergentaal geeft het verhaal een meerwaarde. Voor alle Fantasy-liefhebbers is Eragon een aanrader!

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 02, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

De Fantasy HeldenWhere stories live. Discover now