Průzkum

141 13 5
                                    

Vstal jsem na nohy a podíval se k sobě do inventáře.Prázdno.Ani ten blbej chleba mi nemohli nechat?!Rozhlédl jsem se znovu.Vypadalo to tu opravdu jako les,ale tráva,listí,dokonce i voda ,to všechno bylo z vlny.Vydal jsem se na průzkum.Když jsem 'potajmu'obešel celou místnost,nikde jsem nenašel dveře.Odvážil jsem se vyjít ze stínů stromů na volnou plochu u fontány.Zůstali tu už jen čtyři vojáci.Když jsem přišel blíže k fontáně,spawnul se přede mnou block kamene.Sebral jsem  ho.Hádanka?Na co mi tu bude jeden blbý block kamene?!Naštvaně jsem se otočil a vhodil block do fontány.Uslyšel jsem jak se pohybují pistony a pak se najednou sloup uprostřed fontány propadl do země.Zbyla po něm jen jeden block velká díra.Rozhlédl jsem se a vyrazil.Za běhu jsem rychle sebral block kamene a skočil do díry.Dopadl jsem na koberce.Trošku jsem nadskočil,bylo to jako trampolína  a pak už jsem dosedl.Pod těmi koberci musí být slime blocky.Postavil jsem se a seskočil z blocku.Přede mnou byla dlouhá chodba.Bylo to tu moderní,ale tak nějak...Čím víc jsem se vzdaloval od místa dopadu tím víc tu bylo šero,až pak tu bylo šero všude.Tu  tam jsem narazil na různé odbočky,ale raději jsem šel dál.

****

Nechtělo se mi jít pořád rovně a tak jsem zabočil do první postranní uličky.Tahle však nebyla slepá,ale vedla do velkého skladu.Byly tu zbraně všeho druhu.Všiml jsem si ,že před každou řadou truhel je jedna s označením knihy.Otevřel jsem truhlu a vytáhl jednu knihu.Byly tu zapsané zápisy o všech zbraních.Kdo si je půjčil,kdy a kolik jich tedy v truhlách zbývá.Prošel jsem si celou místnost a vzadu jsem uviděl něco,kvůli čemu jsem v duchu vystřeloval ohňostroje  a rozhazoval diamanty.Byla tu nová zásilka zbraní.Nakoukl jsem do první truhly:sekery.Už,už jsem chtěl otevřít další truhly,když jsem uslyšel podivné mumlání a pak jsem přes stěnu zahlédl nicky s prefixem.Rychle jsem popadl železnou sekeru ,  rukou setřel 9 v nápisu: 79x železná sekera, a místo 9 napsal 8.Sekeru jsem si schoval a pak se stáhl do tmavého koutu skladu. {Plk.}K3rif a {Kpt.}Jaagen vstoupili dovnitř.(A.n.:jména nebudu psát kurvízou a prefixy budu podtrhávat+nepsat kurvízou) "Plukovníku,dorazila zásilka.Musíme to překontrolovat a pak jdeme za generálem mu nahlásit stav." "Ano kapitáne,já vím."Obořil se na Jaagena K3rif.Přišli k bednám.Kontrolovali zápisy."Vše v pořádku,co u vás Jaagene?" "Též vše v normálu."Pokýval hlavou kapitán. "Pošlete sem pak někoho z F-A8,ať to tu uklidí.Jdeme."Oba dva zavřeli truhly a vydali se pryč z místnosti...

"Oba dva zavřeli truhly a vydali se pryč z místnosti

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(A.n.:tohle jsem dělal já.. :D rychlostavba, jen tak pro představu prostředí :) Je to useklý.. :D nechtělo se mi to stavět až někam do nekonečna,jak to má být.. :D P.S.: Je to místo dopadu+část chodby.. :DDDD)

Řeky minecraftuWhere stories live. Discover now