Capitolul 1

86 7 1
                                    

Totul a inceput cu un nume , un nume monoton ....CRISTI
Si cu o obsesie pentru persoana care il purta , ceva neobisnuit pentru mine .... eu nu eram asa.. dar totul s-a schimba cand a aparut el .... Si acum te intrebi "dar cum a aparut ?"
O sa iti raspund ..dar pentru inceput s-a ma prezint
Ma numesc Andreea , am 17 ani , par lung , brunet , ochii căprui, 1,70 înălțime , si cu ceva incredere in mine .
El , e Cristi , băiatul cu un chip angelic , par castaniu si un zâmbet superb de care m-am îndrăgostit inca din prima clipa , nu stiu cum a reusit dar m-a răscolit,m-a facut sa mă gandesc la el zile , ore , minute.
Fiecare secunda din ultima luna am petrecut-o cu gândul la el .
Ce face , cum este , oare el se gândeste la mine ? El m-a observat ? El stie cine sunt ? Oare.... trece prin aceleasi trăiri ca si mine ? Sau poate sunt doar eu nebună .. Sunt o nebuna care se gandeste la un baiat pe care nu il cunoaste .. da stiu , asta crezi si tu , cititorule ... Crezi ca sunt o nebuna care crede in dragoste la prima vedere , ce porcărie .. sau poate crezi ca na, ce stiu eu la cei 17 ani despre dragoste la prima vedere ..
NIMIC ..un mare NIMIC ....dar simt multe ...
Acum iti spui in gand .. ce proasta ..ce simte ea .... nimica tot .. asta e ceva trecător .. o sa vada , dupa cateva zile o sa întâlnească un alt baiat despre care o sa spuna acelasi lucru , doar aberatii .
Da , poate ca asa e .. si poate ca asa se va intampla dar acum asta simt si vreau sa continui sa cred ca asta o sa simt si peste o zi , 2 , 3 ,5 ,10 , o saptamana , o luna , un an .. si acum tu comentezi iar .
Ce crezula e ... viata nu e doar lapte si miere , viata e urâtă si o sa se lovească cu capul de cele mai tari praguri si o sa se împiedice de cele mai mici pietre .
Stiu , ai dreptate , dar macar pot sa visez .. intr-o lume plina de ura si de invidie macar visele sa mai ramana , poate cineva orcand sa imi taie aripile , o sa învăț sa merg , poate sa imi ia toate lucrurile materiale , o sa invat sa traiesc si fara el dar niciodata sa nu imi i-a visele , in ele pot sa am aripi si toate lucrurile materiale .
Tu poti sa spui ce vrei , dar pe mine nu ma intereseaza .. mie imi pasa doar de ceea ce simt eu si daca eu simt in momentul asta sa fac ceva o sa fac fara sa imi pese de ceea ce o sa spuna cei din jurul meu pentru ca lumea o sa vorbeasca chiar si daca o sa stai închisă in casa .. asa ca imi fac de cap pana la urma gura lumii nu o astupă decat pământul si ar fi bine asa sa faci si tu ... Eu asa am facut ......

Hei , cum vi se pare primul capitol ? Eu asta gandesc , cine gandeste la fel ca mine este rugat sa continue ...Asta traiesc eu

Jurnalul Unei AnonimeWhere stories live. Discover now