O plimbare prin grădină

163 10 2
                                    

L-am luat pe Naruto de mână si am mers cu el in camera noastră să pot face bagajele. In scurt timp urma sa plecam si nu aveam de gand sa fac lucruruile la repezeala.
Naruto statea pe pat urmarindu-ma in timp ce eu impachetam. Avea o pruvire usor nedumerita dar totusi atenta. Puteam observa ca ceva il framnta.
- Naruto, ce zici sa vii pana la mine si sa imi dai un sarut?
-Da, sigur. Se duce la televizor, i-a telecomdanda si mi-o pune in mana. Poftim.
-Aaa...mersi?...Şi se duce inapoi pe pat

Era altceva. Ceva important il framanta si nici macar nu era atent la ce ziceam. Se pare ca putea totusi sa inteleaga ca spun ceva.
- Naruto, ce zici sa vii si sa facem dus impreuna?
- Da, imediat. Mi-o taie scurt
- Dar hai mai bine sa facem ceva nebun. Asa...noi doi...in pat...stii tu ce zic...
- Poate mai tarziu. Imi raspunde indiferent
OK. Ceva nu e bine. Ticmai i-am propus sa ne futem iar el ma ignora. Nici chiar asa.
Ies din camera si o caut pe Sakura spunandu-i ca e ceva ciudat cu Naruto si ca ar trebui sa mearga sa vada daca poate face ceva. Cum a plecat, mi-am indreptat privirea spre Sasuke care statea degajat pe pat, intins, fara tricou doar cu o pereche de pantaloni lejeri. Ma indrept sigura catre el si ma apropiu de marginea patului, incercand sa ma misc repede pentru a nu ma vedea Sakura. Ma uit atenta la fata lui care era cu ochii inchisi. Probabil dormea. Ma aplec deasupra lui si îi soptesc numele.Sasuke. Deschide brusc ochii si la vederea mea tresare usor.
- Ce cauti aici?
- Am nevoie de ceva ce numai tu imi poti da.
Se uita putin uimit la mine.
- Ce anume?

Am facut o mica pauza si am continuat.
- Vreau trei tigari. O spun dintr-o suflare.
-Pentru ?
- Nu iti pot spune. Dar sunt pentru mine.Nu le dau nimanui. Si ar trebui sa te hotarasti mai repede , s-ar putea sa coboare Sakura.

Se ridica din pat si dintr-un pachet de Dunhill negru imi intinde trei.
-Mersi. Soptesc in graba.
-Ai grija. Sunt destul de tari.
Le ascund in buzunarul jachetei si ies din camera asigurandu-ma ca nu dau de Sakura. Ies din cladire si chem un taxi.
- Grădina intunericului te rog.

Masina a pornit si acum am scos una din tigari si am privit-o atenta. Pareau bune...
Ies din masina si intru pe portile de fier forjat cu modele ale secolului 17.
Ma asez pe o banca care parea destul de veche si scot o bricheta si una dintre tigari. O aprind avand grija ca vantul sa nu o stinga. Trag adanc si simt un fum care imi inunda plamanii. Era intradevar destul de tare, dar imi placea...Am reusit sa ma calmez datorita linistii si acelui drog. Era aproape sa se aprinda filtrul cand am aruncat-o langa mine si cu varful bocancilor am stivit-o ca pe o furmica neajutorata.

AM SCOS-O PE URMATOAREA.
Desi simteam o ameteala in corp si o durere la nivelul tamplelor am continuat si cu a doua tigara. E gata.
Urmatoarea.
Eram mai mult decat ametita. Incepeam sa vad putin neclar. Motivul pentru care fac asta este pentru ca am luat hotararea de a orbii. Cand eram mica si am avut acel moment de ,, orbire " minor mi-a fost interzis clar consumul de tutun deoarece problema putea aparea din nou. Si tomai asta faceam acum. Am terminat-o si pe a treia. Motivul pentru care i-am cerut lui Sasuke trei tigari nu a fost intamplator. Inainte sa plec, chiar dupa ce m-am hotarat, l-am contactat pe Akiko si i-am spus povestea de interzicearea tigarilor. Mi-a spus ca pentru a orbii voi avea nevoie de zece tigari.Sapte le aveam din vechiul pachet al lui Tenten. De aceea aveam nevoie de inca trei.
Ultima. Inca una.
Dupa ce am terminat a zecea tigara simteam pur si simplu ca o sa lesin. Asta s-a si intamplat. Dupa vreo ora m-am trezit insa nu putea aprecia daca eram pe aceasi banca , sau macar tot in acea gradina. Disperata am strigat numele lui Akiko de trei ori concentrandu-ma cat de mult am putut in ciuda faptului ca eram deja destul de speriata din cauza orbirii.
- Ai orbit. Nu te speria . imi spunea vocea. Acum tot ce trebuie sa faci este sa incerci sa iti concentrezi puterile interioare si fluxul acestora catre centrul corpului. Asa, bravo. Te descurci bine.

HEEEII !! Acum, stiu ca m-am cam lasat de scris si alea , alea, dar a opta, si nah... anyway, sper ca v-a placut capitolul; Byye :*

Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: Feb 03, 2016 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

Canon? Hell yeah...Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum