παρτ 34 ❤

15.5K 1.1K 60
                                    

Δεν μπορω να κοιμηθω...μπηκα λιγο φβ..βαρεμαρα ολοι τσεκ ιν.. στα κλαμπ και εγω σαν μικρο στο σπιτακι μουυ.. Πφφ..εκει που ειμουν στην αρχηκη ενα μηνυμα απο τον ντινο..ωχχχ

"Οππ..σε πετυχα..σε αγαπαω γτ θες να χωρισουμε;; πως με αφησες για αυτον;;"
Αυτο το θεμα το ξεχασα τελιως..

"χαχα..ο αλεξης εκανε μια πλακα.. "
Του εστειλα

"Αστειο;; να δεις ποσο γελασα.."
Ωχχ το πηρε στραβα..δεν φταιω εγω..καλα δεν με νοιαζει κιολλας..

"Αραξεε δεν εγινε κατι.."
Του εστειλα

"αραξε;;τα ιδια εχεις γινει με αυτους... "

" μα τι λες μωρεε..ειχα ξεχασει το κιν μου εκει και σου εκανε πλακα..μην θυμωνεις.."
Του εστειλαα..ειμαι μια ψευτραα.. κλαιωω..

"Πφφ.. καλα συνεχιζουμε να ειμαστε μαζι αφου ηταν πλακα.. λοιπον αγαπουλα μουυ..Τι νεα;; " οφουυ με λεειι αγαπουλα του..ξερναωωω..

"Τπτ γλυκε μου εσυ;; "
Του εστειλα και βγηκα..θα με προιξει...πλεον μου ειναι αδιαφορος ο ντινος..αλλα πρεπει να του το πω..καποια στιγμη..ξαπλωσα.. και επερνα βαθιες ανασες..βαριεμαι τοσο.. και φοβαμε μηπως βρει καποια στο κλαμπ που παει...δεν ειναι οτι ζηλευω.. αλλα δεν θελω να μιλαει με καμια αλλη...μονο με εμενα..και για αυτο δεν φταιω εγω.. ειναι εμμονη.. ειμαι καχυποπτη ...και λιγο πολυ λιγο ζηλιαραα..εκει που κοιταζα το ταβανι και σκεφτομουν.. ακουω κλειδια στην πορτα.. και κατι φωνες..

-Ναι..αυριο κιολλας..δεν με ενδιαφερει η εταιρια χρειαζεται αυτον τον χωρο..δεν θα τον αφησουμε σε κατι κωλοπαιδα..ναι αυριο κιολλας..μην μου φερνεις αντιρρηση ...
Νομιζω οτι ειναι για το θεμα των grafiti ...αμεσως σηκωθηκα απο το κρεβατι και πηγα στον μπαμπα μου...και τον ακουσα να μιλαει παλι στο κινητο..

-χαχα...η εταιρια θα εξαπλωθει κιαλλο..οτι περιμεναμεε.. και ο χωρος πραγματικα ειναι απιθανος..ειναι ακριβως αυτος που θελουμεε ..
Τον ακουσα να λεει.. ωχχ..ανν..τωρα τι θα κανω ..αυτο δεν θα μου το συγχωρεσει ποτε αυτο..

-μπαμπα..
Ειπα σιγανα και αυτος με αγνοησε και συνεχησε να μιλαει στο κινητο..

-μπαμπα..
Ειπα λιγο πιο δυνατα..και παλι με αγνοησε..

-μπαμπαα!!!
Φωναξα οσο πιο.δυνατα μπορουσα..και αυτος τρομαξε και με κοιταζε με θυμο..

-τι θες;; μιλαω στο κινητο..
Μου ειπα στην αρχη θυμωμενα και μετα κανονικα..

-δεν θελω να χαλασετε τους τοιχους των graffiti..

-εσυ που τα ξερεις αυτα;;με ποιους κανεις παρεα;;;δεν σου εχω πει οτι αυτα τα παιδια δεν ειναι του επιπεδου μας;;

-ποιου επιπεδου;;ειστε καλα ολοι;;;ολοι ειμαστε ανθρωποι..ουτε κλικες υπαρχουν ουτε τιποτα...ΟΤΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΑΓΑΠΑΣ.. ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΚΛΙΚΕΣ Ή ΗΛΙΘΙΟΙ ΓΟΝΕΙΣ.. ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.. ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΚΑΝΕΣ..ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟΙΧΟΥΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΙΧΟΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ.. ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΟΙ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΜΟΙΑΣΩ.. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ...ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΤΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩΙΣΤΕΣ ΕΧΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΔΥΝΑΤΟΥΣ..ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΑΓΑΠΑΤΕ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΑΙΣΧΟΣ..ΟΚΚ ΔΕΝ ΛΕΩ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΛΕΦΤΑ.. ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΉΜΑΤΑ... ΦΕΥΓΕΙΣ ΕΦΤΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΣ ΔΕΚΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.. ΗΡΘΕΣ ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΕ ΡΤΗΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΩ;;;ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ;; ΑΝ ΖΩ;;;;ΟΧΙ.. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΤΕΧΩΩ!!!!!
φωναζα και ενιωθα τα χερια μου να τρεμουν σαν να ειμαι παπους..με κοιταζε με βλεμμα σαν να σου λεει "τι λεει μωρε αυτη " ...δεν αντεξα τα εβγαλα ολα... ειμουν τοσο νευριασμενη ολο το αγχος ο φοβος ο θυμος που ενιωθα τοσο καιρο βγηκε αποτομα σαν μπαλονι που εσκασε...

-ΤΙ ΛΕΣ;;ΑΚΟΥΣ ΤΙ ΛΕΣ;;ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΟΥ ΤΩΡΑ!!!
φωναξε και πεταξε το κινητο του στον τοιχο..με αποτελεσμα να γινει κομματακια..

-ναι οκ..
Του ειπα ειρωνικα..και γυρησα και προχωραγα προς το δωματιο μου..

-ΠΟΙΑ ΑΓΑΠΗ ΠΟΙΟΣ ΠΑΛΕΥΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ.. ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ.. ΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ..ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ;;.. ΠΟΙΑ ΑΓΑΠΗ ;; ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΕΔΩ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ...!!!ΕΛΑ ΕΔΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ..
μου φωναζε και εγω τον αγνοουσα μπηκα στο δωματιο μου και επεσα στο κρεβατι κλεγοντας..μετα απο λιγο ανοιξε η πορτα με δυναμη και μπηκε μεσα ο μπαμπας μου..πολυ νευριασμενος..

-ΕΛΑ ΕΔΩ ΜΙΚΡΗ!!!ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΤΩ;;;ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΙΜΩΡΙΑ.. ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΠΙΤΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΠΙΤΙ..ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.. ΦΕΡΕ ΜΟΥ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ!!..
μου φωναξε και ανοιξε τα ματια του διαπλατααα..

-ΠΑΡΑΤΑΜΕ!!!
του φωναξα και πηρα το κινητο μου στα χερια μου..

-ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ..ΔΩΣΤΩ ΜΟΥ ΤΩΡΑ!!!
μου φωναξε και αρχησα να τρεμω ολοκληρη..οχι απο φοβο.. αλλα απο τις φωνες..

-ΟΧΙ!!!ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΕΔΩ..
Του φωναξα..και σηκωσε το χερι του να με χτυπησει αλλα πριν ακουμπησει το μαγουλο μου.. το σταματησε...δαγκωσε τα χειλια του και εφυγε...ειμουν τρομερα εκνευρισμενη..ακουσα ξανα την πορτα και την φωνη της μαμας μου..

-τι εγινε;;
-την κορη σου ρωτα..
-εφερα να φαμε..κατσε..
-πως να κατσω παραλιγο να την χτυπησω...
-που ειναι το πιεσομετρο;;
-δεν ξερω βρες το.. γιατι δεν νιωθω καλα..
Του ακουσα να λενε και πηγα και κρυφοκοιταζα τι εκαναν..ειδα την μαμα μου να του μετρα την πιεση.. και μετα να του δινει ενα χαπι..δεν ηθελα να τσακωθω μαζι του..

Οοοοοο ανατροπεςς ❤❤
Ψηφοο❤❤
Σχολιο για γνωμες ❤❤
Καιιι❤❤
Φολοου ❤❤

Ένας Ωραίος "Μαλάκας"Where stories live. Discover now