Prolog

50 5 2
                                    

Ahojky,
tak jsem tu zase s další novou povídkou. V první řadě bych chtěla říci že to bude trošičku něco jiného. Doufám že si tento příběh oblíbíte stejně tak jako ostatní povídky. A teď konec řečí a přečtěte si prolog jako takovou malou ochutnávku.
-Claire-

Bílá jako právě padlý sníh. Přesně taková barva teď byla všude kam jsem se jen podívala. Od květin přes výzdobu až po nevěstiny šaty.
Nevím proč, ale tahle barva mě vždy dokázala uklidnit. Asi to bylo tím že bílá byla pro mě vždy i barvou naděje. Naděje že jednoho dne budu stát v nádherných princeznovských šatech na tomto místě a na konci uličky bude ten pravý muž mého srdce. A z jeho pohledu bude vyzařovat něha a nehynoucí láska.

,,Kaitlyn nevěsta už je připravena a všichni čekají v salónku'' vytrhla mě z mého přemýšlení Vivian.
,,Dobře už jdu'' usmála jsem se na ni a upravila si malé sluchátko v uchu.

Jde se na to pomyslela jsem si a vyběhla směrem kterým před chvilkou odešla Vivi. Dnes muselo vše do puntíku klapnout a o to jsem se taky musela se svým týmem postarat.

Tahle svatba bude nezapomenutelná. A bude se o ní psát v ne jedněch novinách. Ne jen tak pro nic za nic byla naše svatební agentura jednou z nejžádanějších v celém Londýně.

White Agency (One Direction)Where stories live. Discover now