Introducere

5.2K 316 176
                                    

 

   Am simțit cum sângele îmi clocoteşte.Am privit-o, fără să îmi dau seama de faptul că plângea în hohote.De fiecare dată când mă apropiam de ea, se îndepărta de mine.

    -Rain.i-am pronunțat numele apăsat, iar expresia feței ei era una scârbită.Acesta era singurul sentiment pe care îl nutrea pentru mine.Scârba.

   -Nu mă atinge.a spus în momentul în care am încercat să îi apuc mâna.Am simțit cum inima mi se frânge în bucățele.Inima aia care a tot aşteptat ca cineva să o iubească.

   -Nu vreau să fiu aici.Nu cu tine.a spus plină de dezgust.Ochii ei erau plini de ură.Ochii aceia frumoşi, de culoarea caramelului, mereu plini de veselie, erau acum plini de ură şi tristețe.Doar datorită mie.În încăpere era o linişte profundă.Singurul lucru care se auzea era ceasul.

     -Îl preferi pe el?am spus plin de furie şi am tras-o lângă mine.Se zbătea atât de tare şi ştiam că acum îşi doreşte să fie lângă el.El era cel pe care îl iubea.Nu eu.

     -Prefer să fiu oriunde şi cu oricine decât cu tine.a scuipat acele cuvinte cu furie, iar eu am înghițit în sec, simțind cum inima mi s-a scufundat în durere.În cea mai ascuțită durere.

     -Nu o să îl vezi prea curând.am spus, iar ea a început să mă lovească şi să țipe.Gândul că nu îşi va mai vedea alesul îi rupea inima.Exact aşa cum mi-a rupt-o ea pe a mea în câteva secunde.

     -Eşti un monstru!Un om de nimic!Arzi in iad, idiotule!a țipat la mine, în timp ce mă lovea cu pumnii ei micuți.Am rânjit, ştiind că asta îmi spusese şi Lizzy înainte să moară.Înainte de a o omorî.Istoria se pare că se repetă.
Am aruncat-o pe podea, fiind sătul de loviturile ei inutile.De parcă aveau să o elibereze.

   -Nu eşti nici prima şi nici ultima care îmi va spune asta.am spus şi am coborât la nivelul ei.Am zâmbit ironic, iar ea mi-a aruncat cea mai furioasă privire.Am râs, iar ea a început să tremure.

    -Nici măcar minunatul tău iubit nu te poate salva de mine, Rain.am spus şi i-am mângâiat obrazul cu degetul meu mare.A inchis ochii, tremurând şi plângând frenetic.

    -Arzi in iad!a țipat la mine când m-am ridicat.

    -Ăsta este motivul pentru care Lizzy nu a vrut să aibă nimic de-a face cu tine!Eşti nebun!a țipat la mine, iar eu am chicotit.

    -Ți-a luat ceva să îți dai seama.am spus şi i-am zâmbit, nu înainte de a ieşi din cameră.



                   CU 13 ANI ÎN URMĂ

    Am privit cât de frumoasă este.Părul ei gri, ochii ei de culoarea smaraldelor, pielea ei albă şi frumoasă.Totul era perfect la ea.Buzele ei rozalii şi pline.Uniforma de majoretă îi venea perfect.Ea era perfectă.
Am privit cum râdea în timp ce prietenii săi încercau să facă o piramidă.Continuam să o privesc în timp ce o desenam.Zâmbetul ei era contagios.Dacă ea zâmbea sau râdea, simțeai nevoia să o faci şi tu.Emana numai fericire.Deşi viața ei nu era numai plină de fericire.A trăit cu un tată abuziv.Până la 16 ani, când mama ei s-a săturat de toate certurile şi bătăile şi l-a părăsit.Au divorțat, iar ea şi fratele ei au rămas cu mama sa.Din câte ştiu, tatăl lor nu îi vizita niciodată.Dar Lizzy nu a simțit niciodată că are nevoie de el.Mai ales acum.Lucra ca şi chelneriță la o cafenea.Voia să îşi ajute mama.Să uite de toți anii cuprinşi de negură.Nu am ştiut că avea probleme până când părinții ei nu s-au despărțit.Era mereu un zâmbet.Nici dacă te străduiai, nu îți dădeai seama că are probleme acasă.Era extrem de fericită.În clasa a noua, îmi amintesc când am auzit-o spunându-i unei prietene de a ei că nu vrea să se întoarcă acasă.Până anul acesta, nu înțelegeam de ce.Dar acum o fac mult prea bine.

   -Lizzy, ai grijă!a strigat cineva şi am privit cum o minge era să o lovească dacă iubitul ei, Lucas, nu ar fii apărat-o.Am simțit cum sângele îmi clocoteşte în vene.O iubeam pe Lizzy din a noua.Dar nu eram mai mult decât simpli amici.S-a îndrăgostit de Lucas Gomez.Cel mai popular băiat din şcoală, dorit de toate fetele.Chiar dacă unele fete îşi doreau să o urască pe Lizzy pentru că le-a furat băiatul dorit, nimeni nu putea face asta.Atât de iubită era.

   -Mulțumesc, Lucas.a spus Lizzy şi a afişat acel zâmbet contagios, pe care toată lumea îl iubea.

    -Fac orice ca să îmi protejez iubita.a spus Lucas şi a zâmbit, nu înainte de a o săruta cu patos.Am simțit cum inima mi se frânge de durere.Cum se scufundă în lacrimi.
  

     -Uşor, porumbeilor.E timpul să mergem.a spus Maddie, prietena cea mai bună a lui Lizzy.Erau de nedespărțit.Lizzy Parker era înconjurată de prieteni şi era iubită de toată lumea.Până şi profesorii o iubeau.

    -Ne vedem mâine, iubito.a spus Lucas, nu înainte de a o săruta.Lizzy a râs, iar el i-a zâmbit, nu înainte de a pleca la ore cu prietenii săi, la fel si Lizzy.M-a observat stând pe bănci şi mi-a făcut cu mâna, iar eu i-am zâmbit, întorcându-i salutul.


                     ÎN  PREZENT

   Am simțit cum inima mi se frânge.Lizzy a fost totul pentru mine.Era fata perfectă pentru mine.
Dar ea l-a ales pe Lucas.Pe idiotul de Lucas Gomez.

Şi asta a costat-o scump.      

  

Regele Iadului  I.Războiul PasiuniiDonde viven las historias. Descúbrelo ahora